Verzenden en retourneren

Naar welke landen verzenden wij en wat is de levertijd?

De levertijd is per land anders. Hieronder hebben wij een schatting gemaakt (dit kan afwijken door zon-feestdagen en is áltijd gebaseerd op werkdagen) hoe lang het kan duren:

 • BeNeLux: Nederland - België - Luxemburg - 1-3 Dagen
 • UK & Ireland: Visit our UK website cattreeking.co.uk
 • Deutschland & Österreich: 3-5 Tagen - Besuchen Sie auch Tierwebshop.de
 • France & Italy: 3-5 Days - Veuillez visiter également Animauxvillas.com - Si prega di visitare anche Animalcorner.it
 • Monaco, Liechtenstein & Switzerland: 3-5 Days
 • Hungary & Czech Republic: 2-5 Days
 • Sweden, Denmark, Finland & Norway: 4-6 Days
 • Portugal & Spain: 3-5 Days
 • Bosnia, Bulgaria & Croatia: 3-6 Days
 • Estonia, Lithuania & Latvia: 2-5 Days
 • Greece: 5-9 Days (Keep in mind that shipping to islands like Crete etc. take longer to deliver)
 • Serbia & Romania: 3-5 Days
 • Slovakia & Slovenia: 3-6 Days

Wij verzenden niet naar: / We do not ship to:

 • Channel Islands (Jersey, Guernsey, Sark, Herm, Alderney)
 • Balaeric Islands (Mallorca, Menorca, Ibiza & Formentera)
 • Canary Isles (Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera & El Hierro)
 • Malta
 • San Marino
 • Andorra
 • Countries that are not mentioned, are not possible unfortunately 

Levertijd bij Dierenvilla 

Veel wordt direct uit voorraad geleverd, maar om u een zo groot mogelijk aanbod te bieden kopen wij in heel Europa in. Deze leveranciers leveren op verschillende dagen bij Dierenvilla. 

Verzending bij Dierenvilla
Uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd bij besteding vanaf € 35 binnen Nederland en België . Wanneer de bestelling een bedrag onder de € 35,- is, betaalt u slechts € 5,95 verzendkosten.
Bestellen is mogelijk vanaf €19. Ook dit is per land anders. (The minimum order amount for free shipping is different per country)

Wie brengt mijn bestelling thuis?

Wij verzenden vrijwel alle pakketten standaard met DPD, één van Europa's meest toonaangevende dienstverleners op de express- en pakketmarkt. DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:30 uur. Op de dag van verzending ontvangt u van Dierenvilla een e-mail met een Track & Trace code.  Door deze "link" aan te klikken kunt u zien waar uw pakket zich bevindt. Hou er rekening mee, dat u pas in de avond na 21:00 uur iets kan zien. Uw pakket zal in de nacht naar een depot bij u in de buurt gaan en wordt normaliter de dag na verzending bij u uitgeleverd.

Bij verzending met DPD dient de ontvanger (of de buren) te tekenen voor ontvangst. Tot het moment waarop de ontvanger het bewijs van aflevering tekent, zal de chauffeur uw pakketten niet uitleveren. Zo is het pakket altijd traceerbaar. Uw pakket is ook door ons verzekerd tot een bedrag van €520. 

Hoe laat kan ik mijn bestelling verwachten?

Helaas kunnen we niet van te voren voorspellen hoe laat uw bestelling word afgeleverd. Dit komt omdat de route word ingepland door DPD. DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 19:30 uur.

Hoe word mijn bestelling aangeleverd?

Bestellingen die worden verzonden met DPD worden aangeleverd in degelijke verpakking om uw producten in goede staat te houden. Met DPD kunnen pakketten verzenden tot 31,5 kg. Dit betekent dat als u producten besteld die zwaarder zijn, dat deze in meerdere dozen worden afgeleverd. 

Ik was bij de eerste poging niet thuis!

Als de ontvanger niet thuis is op het moment van aflevering dan zal DPD proberen om het pakket bij de buren af te geven. U zult een briefje in de brievenbus vinden waarop deze informatie staat.
Als uw buren het pakket niet willen aannemen of niet aanwezig zijn zal de vervoerder het pakket bij een pakketshop van DPD afleveren, voor de dichtbijzijnste pakketshop van DPD klikt u hier
Ook de informatie van levering aan een pakketshop van DPD vind u op uw briefje, of in de trackingcode van DPD welke u per e-mail heeft ontvangen.

Indien u het pakket na 2 weken nog niet heeft afgehaald bij de pakketshop dan gaat het pakket automatsich retour afzender.


Heeft u verder nog een vraag over levering, dan helpt onze klantenservice u graag. Dierenvilla is 5 dagen per week voor u bereikbaar op 0416-383221

Ook heeft u de mogelijkheid uw bestelling bij ons af te halen. (Op afspraak)

Retourneren bij Dierenvilla
Wij hanteren een 100% tevredenheids garantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u uw aankoop retourneren binnen 14 dagen na ontvangst, mits het product ongebruikt is.

U krijgt dan het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. De kosten voor retourverzending worden niet vergoed.   

Volg hiervoor dan zorgvuldig deze procedure:

1) Neem binnen 14 dagen na ontvangst  via onderstaand mailadres contact op met onze klantenservice:

 Retour zendingen dient u aan te melden via [email protected] vermeld daarbij:

- Adresgegevens
- Factuurnummer
- Reden van retour (Optioneel)

2) Download hier het retourformulier, print deze uit, vul deze in en voeg deze samen met uw factuur toe aan het te retour te zenden pakket

3) Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag incl. de verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat u de producten heeft teruggestuurd.

 Heeft u nog vragen dan helpt onze klantenservice u graag. Dierenvilla is 5 dagen per week bereikbaar op 0416-383221.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »