RHRQuality krabpalen

RHRQuality krabpaal en Dierenvilla

Onze samenwerking met RHRQuality is erg nauw, omdat wij zeer te spreken zijn over de productenvan dit merk. Wij bieden alle krabpalen van dit merk aan, vanwege de geweldige kwaliteit en variatie. Groot, klein, zwart of wit, de RHRQuality krabpaal vindt u in alle soorten en maten. Vanwege de goede kwaliteit hebben wij ook besloten dat wij alle krabpalen voor u willen hebben klaarstaan, daarom vindt u alle RHRQuality krabpaal modellen opgebouwd staan in onze showroom. Wij van Dierenvilla zouden u nooit laten betalen voor een merknaam en dat is bij RHRQuality zeker niet het geval. De mooiste en beste krabpalen voor de scherpste prijs.


Losse RHRQuality krabpaal onderdelen

Veel mensen willen een krabaal op een gegeven moment uitbreiden, om het leuk te houden voor hun kat. Met veel van de krabpalen van dit merk is dat heel goed mogelijk. Alle onderdelen die u ziet op een RHRQuality krabpaal kunt u bij Dierenvilla ook los bestellen. Zo kunt u onder andere losse sisalpalen, hangmatten en kattenhuizen bestellen voor uw kat. Dankzij de losse RHRQuality krabpaal onderdelen kunt u uw krabpaal makkelijk uitbreiden, kapotte onderdelen vervangen of zelf een krabpaal ontwerpen en bouwen naar uw zin. Pas met losse onderdelen altijd wel op voor de veiligheid van uw kat, let op de gewichtsverdeling en bevestiging in verband met het mogelijke omvallen van uw RHRQuality krabpaal.


De kwaliteit van een RHRQuality krabpaal

Om te zorgen dat uw krabpaal lang meegaat hebben de krabpalen extra dik materiaal. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van extra dik pluche. Op een foto kunt u dit meestal niet zien maar in het echt is er wel te degelijk een flink verschil. Dikker pluche ziet er niet alleen een stuk mooier uit maar gaat uiteraard ook veel langer mee. Als u op zoek bent naar een krabpaal met de beste kwaliteit bent in feite op zoek naar een RHRQuality krabpaal.


RHRQuality sisalpaal

RHRQuality is het enige merk in Europa die sisalpalen aanbied met een diameter van 20 cm. Dit is om uw krabpaal extra stevigheid te geven, zeker als het gaat om grotere en zwaardere katten als gemiddeld.

RHRQuality krabpalen
Lees meer
×

Model

Kleur Sisal

Dikte sisalpalen

Kleur Stof

Incl. btw
Pagina 1 van 7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »