Betaalmethoden

Verzendkosten vanaf €35 bestelling zijn gratis! (tot €35 zijn ze €5,95)

Veilig online betalen bij Dierenvilla.

Bij Dierenvilla kunt u betalen via MultiSafepay. Dit is een Payment Service Providers (PSP) en 100% veilig. Ook kunt u betalen met Afterpay achterafbetaling, Paypal of overschrijving per bank.

iDeal - GRATIS
Rekeninghouders van ABN AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen een betaling via iDeal voldoen. Dit is de meest snelle en eenvoudige manier van betalen. Bovendien is betalen via iDeal bij Dierenvilla helemaal gratis!

Creditcards - €2,50
Bij www.dierenvilla.nl kunt u betalen via MultiSafepay. Voor een betaling via MultiSafepay kunt u betalingen verrichten met  MasterCard, Visa, Maestro, Bancontact / MisterCash. Bij keuze van deze Payment provider betaalt u eenmalig €2,50 extra kosten om de betaling te voldoen.

Overschrijving per bank - GRATIS
Als u kiest voor overschrijven dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een snelle en zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond wordt de bestelling verzonden.

Afterpay (Achterafbetaling 14 dagen met digitale acceptgiro)- €2,50
AfterPay voert voor Dierenvilla  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij  betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €  300 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

PayPal - €2,50
U kunt u betalen met PayPal. Voor een betaling per Pay-Pal heeft u een gratis Pay-pal account nodig waaraan u uw creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald. We streven er naar de prijzen voor u zo laag mogelijk te houden. PayPal rekent hoge betaalkosten, hierdoor zijn wij genoodzaakt €2,50 in rekening brengen voor betalingen met PayPal.

Overmaking per bank

Mocht u het orderbedrag rechtstreeks aan Dierenvilla, willen overmaken, gebruikt u dan onderstaande rekening gegevens:

Rabobank Drunen
Rekeninghouder: Dierenvilla 

IBAN: NL60RABO0162639457
BIC:RABONL2U

Let op! Vermeld enkel en alleen uw ordernummer bij betalingskenmerk, absoluut niks meer of minder!

MEER OVER IDEAL:

Voor Nederlandse klanten is er iDeal, hieronder vindt u de uitleg betreffende iDeal.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een product.
 • Kies iDEAL als betaalmethode;
 • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt;
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank;
 • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld;
 • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed;
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank;
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
 
 Wat zijn de voordelen van iDEAL?

iDEAL biedt u als consument een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank.
 • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht.
iDEAL is beschikbaar voor consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank. Consumenten die internetbankieren, kunnen direct gebruik maken van iDEAL.