Krabpaal playbox idee

Krabpaal playbox idee

Krabpaal paradijs voor kittens met leuke speelbox.

Krabpaal voor kittens met speelboxen.


Krabpalen ontwikkelen doen we al erg lang en met veel succes. O.a. het merk RHRquality is door ons ontwikkeld met kleine krabpalen tot grote krabpaal kastelen.

Door te starten met bouwen kom je tot een leuk resultaat blijkt wel uit de volgende opstellingen.

De basis is een krabpaal van ca 100 cm hoog met 3 speelboxen waarvan de onderste 2 draaibaar zijn. Erg leuk voor kittens en zelfs aan de muur hangen is een idee. Zie de foto hieronder. ( De Krabpaal met 3 playboxen kost euro 49,50)Maar met deze krabpaal kun je nog meer leuke dingen doen door ze op elkaar te zetten en zo een speelpaleis voor uw kaatten of kittens te maken. Doordat veel speelboxen draaibaar zijn is alles naar wens te draaien. op de onderstaande foto's ziet u een mega krabpaal voor kitten met veel ligplekken, waardoor het een speelparadijs geworden is.

Krabpaal kittens

En nog een foto die vanaf een andere hoek genomen is :

Krabpaal kitten kasteel

We overwegen de basis opstellen van 3 boxen in ons assortiment op te nemen.


Reacties

 1. Mieke Mieke

  Ik vindt ze zeer zeker super en cool zouden mooie weg kruip plekjes voor 4 van mij zijn .
  Echt super krabpalen deze .. (y)

 2. Remco Reinhoudt Remco Reinhoudt

  Dag Myriam, We zouden hem ook met 12cm sisalpalen kunnen maken, waardoor de constructie nog steviger wordt. De ligboxen zijn nu 50 x 30 en zouden voor een Maine coon wat groter kunnen worden, maar groter formaat hebben we nu niet in het assortiment. Wel hebben we de boxen op de foto op voorraad in alle kleuren. Dus combi met 12cm sisalpalen zou een mooie optie voor u kunnen zijn. Ook zouden we dan langere sisalpalen kunnen gebruiken, waardoor de constructie nog hoger wordt.

 3. petra kauwen petra kauwen

  we weten allemaal dat katten graag klimmen, dus hoe meer te klimmen hoe beter, ik vind het een leuk idee, vooral omdat je met kleuren kunt spelen, zo zal iedere kat/kitten zijn eigen favo plekje kunnen vinden....groetjes Petra

 4. jet jet

  Super goed idee.
  Zal iedere kat /poes geweldig vinden
  Wij hebben ook een krabpaal bij jullie vandaan en als die aan vervanging toe zou zijn zou ik ook voor deze gaan zoals op de foto zou de katten er reuze blij mee maken

 5. myriam de graaf myriam de graaf

  hoi, Ik moet wat bekennen, heb al zo'n soort opstelling van 2 boxen gemaakt alleen zat zelf nog te dubben of ik deze ook zou doen met palen ertussen. Zelf heb ik nl. 1 vastgeschroefd op een plaat mdf en dan een trappetje hoger nog 1 vastgeschroefd. Succes verzekerd en ik hoefde nu niet te klieren met kussentjes enzo. Deze opstelling zou ik zeker opnemen in jullie assortiment!! Alleen wel een vraag, is deze dan ook te maken voor bijv. mainecoons >>ze zitten er nu nl. ook in bij mij :):)
  groetjes Myriam en de kattenbende

 6. Miranda Burink Miranda Burink

  Mijn katten zouden hier super blij mee zijn, dus gewoon doen en die prijs zelfs ik zou dat nog net kunnen betalen (denk ik) wel 1 hoor terwijl wij ook het liefst alle 3 zouden kopen ;-)

 7. Stephania. Junier Stephania. Junier

  Ik vind hem super ,zo heeft iedere kater of poes zijn eigen plekje om te spelen maar ook om te slapen ,ze houden er van om toch ergens in te gaan liggen b.v. in een doosje of mandtje dus dit zullen ze ook heel fijn vinden

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »