RHRQuality Krabpaal Onderdelen

Losse krabpaal onderdelen voor vervanging

Bij veel webshops zult u zien dat u bij een kapot onderdeel gelijk een hele nieuwe krabpaal moet aanschaffen. Wij bij Dierenvilla vinden dit niet nodig. Waarom een goede krabpaal wegdoen, voor één kapot onderdeel. Wij vinden dit zonde en daarom bieden wij u krabpaal onderdelen aan waarmee u het kapotte onderdeel gemakkelijk zelf kunt vervangen. Het is niet meer nodig om uw prachtige, goede krabpaal weg te doen voor bijvoorbeeld een kapotte sisalpaal. In ons assortiment vindt u nu wat u nodig hebt, zo bespaart u geld en uw katten houden hun geliefde krabpaal, dankzij onze krabpaal onderdelen.

Krabpaal onderdelen voor uitbreiding

Als u een goede krabpaal heeft staan, hoeft u niet per se een nieuwe te kopen als u hem groter wilt hebben. Met onze losse krabpaal onderdelen kunt u heel makkelijk de krabpaal zoals hij is uitbreiden met extra sisalpalen, een hangmat en dergelijke. Wij zullen u geen nieuwe krabpaal aansmeren als u aan losse krabpaal onderdelen genoeg heeft. Wij raden u wel aan om er rekening mee te houden dat u door losse onderdelen toe te voegen ook meer gewicht toegevoegd. Let vooral op de veiligheid, teveel uitbouwen naar één kant kan ervoor zorgen dat de krabpaal zal omvallen. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van krabpalen, dus als u vragen heeft over veiligheid, uitbouwen of het geheel zelf samenstellen van een krabpaal zit u goed bij Dierenvilla. Wij helpen u de krabpaal onderdelen uitzoeken die voor u het beste zijn en kunnen u degelijk advies geven.

Zelf een krabpaal samenstellen

Dat kan zeker! Het advies van het personeel werkzaam bij RHRQuality/RHRConcepts c.q. Dierenvilla zal dan in acht genomen moeten worden. Dierenvilla kan u helpen met adviseren, maar vergeet niet dat alleen onderdelen die op de producten van het merk RHRQuality zitten, leverbaar zijn. Wij zijn dus niet in staat een krabpaal "op maat" te maken. Mocht u specifieke wensen hebben kunt u áltijd een mail sturen naar [email protected] en wij hulpen u graag verder!

Waar let u op bij de aanschaf van krabpaal onderdelen?

Sisalpalen komen er in allerlei hoogtes en diktes, u moet dus goed opletten welke voor u geschikt is. Plaatst u een sisalpaal voor een hangmat, raden wij af om een hoge en smalle paal te gebruiken in verband met het hefboom effect. Zo moet u van te voren het doel van gebruik bedenken en daarop de maat afstemmen. Losse hangmatten zijn beschikbaar in diverse maten, heeft u een grotere kat dan zult u ook een grotere hangmat aan moeten schaffen. Dat zijn het soort dingen waar u rekening mee dient te houden bij de aanschaf van krabpaal onderdelen, of het nou is om uit te breiden, zelf samen te stellen of slechts om te vervangen.

RHRQuality Krabpaal Onderdelen
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »