Advies bij aanschaf van een hondenbench

Hoe kiest u de juiste hondenbench voor uw hond.


1) Waarom de noodzaak van een hondenbench ?

Zeker een pup heeft een ruimte nodig waar hij veilig is. Of het nu gaat om een hondenbench voor in uw huis of een hondenbench voor in uw auto. Een hondenbench is een plek waar uw hond rust heeft en veilig is.

2) welke soorten hondenbenches zijn er ?

A) Metalen hondenbench
Een metalen hondenbench zijn er in meerdere kleuren en zijn volledig inklapbaar.
Dit zijn de meest gebruikte hondenbenches. Ze zijn er vanaf de maat 47cm lang tot ook een hondenbench van wel 120 cm lang voor een erg grote hond).
Een metalen hondenbench is volledig inklapbaar. Vanaf de maat 63 cm heeft de hondenbench ook 2 deuren ( 1 aan de lange kant en 1 aan de kopse kant). Erg handig, want betekend dat waar u de hondenbench ook neerzet, u altijd eenvoudig toegang heeft. Allemaal bekijken ? Klik hier

B) Nylon Hondenbench
Deze nylon hondenbench is erg luxe uitgevoerd en erg stabiel. Er zit een metalen frame in, waardoor hij in elkaar gezet erg stevig is en toch weer eenvoudig inklapbaar met een transporttas. De nylon hondenbench heeft een schouderband en handgrepen. Ook zitten er haringen bij, zodat u de hondenbench als u in uw tuin bent of op een camping vast in de grond kan zetten. Zoals u op de foto kunt zien kan hij volledig dicht gemaakt worden, zodat er geen licht van buiten in komt. Ook een zacht uitneembaar deken ontbreekt niet.Ook deze nylon hondenbench is er in vele maten van 50 cm lang tot wel 122 cm lang. Wilt u alle mogelijkheden en maten van deze nylon hondenbench bekijken ? Klik hier
C) Kunststof Hondenbench
Deze kunstof hondenbench zijn er in allerlei vormen. Voor iedere auto is een passende kunststof hondenbench te vinden. Meerdere modellen zijn IATA goedgekeurd. Dit houdt in dat de hondenbench geschikt is voor vervoer per vliegtuig ( Meeste maatschappijen). Ook zitten er modellen bij die u als trolley kunt gebruiken, dus de hondenbench niet hoeft te tillen.
Ook deze hondenbenches zijn in alle maten verkrijgbaar van 48cm tot wel 100cm.
Wilt u alle modellen en maten van deze kunststof hondenbench bekijken? Klik hier

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »