Vogelkooi

Op zoek naar een leuk vogelkooi voor uw parkiet of andere vogels, dan vindt u hier 70 modellen vogelkooien. Een vogelkooi kennen we in vele merken, maar alle modellen zijn van uitstekende kwaliteit en daarom verkopen we maandelijks vele soorten.

Belangrijk bij aanschaf van uw vogelkooi is de leefruimte. Onze visie is hoe meer u kunt bieden hoe beter. Uw vogel moet minstens zijn vleugels volledig kunnen spreiden in zijn kooi. Er moeten voldoende zitstokken zijn, zodat uw vogel overal in de vogelkooi kan zitten en de ruimte tussen de spijlen is bij kleine vogel ca 1 cm. Naast een vogelkooi bieden we ook een enorm assortiment aan vogelspeelgoed, waarmee u uw vogelkooi kunt inrichten. Maar wilt u graag een vogelstandaard voor uw kooi dan hebben we daar ook een grote keuze in.

Alle modellen vogelkooien zijn snel leverbaar en worden opgebouwd geleverd of zijn eenvoudig op te bouwen. Zo heeft u uw vogelkooi snel klaar voor gebruik. De getoonde bakjes en stokken worden meegeleverd en bij de specificaties kunt u precies zien wat inclusief is.

U kunt uw kooi hier eenvoudig online bestellen en u zult uw vogelkooi dan binnen een paar werkdagen in huis hebben. Wenst u graag advies over de juiste maat voor uw vogel of heeft u andere vragen over een vogelkooi hebben we ook een klantenservice waar u met al uw vragen terecht kan en die 6 dagen per week voor u bereikbaar is op 0416-383221
Vogelkooi
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »