Catdream de Luxe (235-295cm)

Lees meer
×

Model

Kleur Sisal

Dikte sisalpalen

Kleur Stof

RHRQuality Krabpaal Catdream de Luxe Crème

Krabpaal Catdream de Luxe Crème

Catdream de Luxe crème krabpaal is zoals de naam al zegt, een kattendroom met veel lig en speelplekken. De sisalpalen van 12 cm dik maakt deze enorm stabiel en stevig. Heeft 3 grote hangmatten, grote ronde zetel van 50 cm doorsnee en een Speelhuis.

€349,00

Vergelijk
Informatie
RHRQuality Krabpaal Catdream de Luxe Blackline Dark Grey

Krabpaal Catdream de Luxe Blackline Dark Grey

Catdream de Luxe Blackline donkergrijs krabpaal is zoals de naam al zegt, een kattendroom met veel lig en speelplekken. Sisalpalen van 12 cm dik maakt deze enorm stabiel en stevig. De 3 hangmatten van 45 cm ∅, ronde zetel van 50 cm én Speelhuis.

€379,00

Vergelijk
Informatie
RHRQuality Krabpaal Catdream de Luxe Light Grey

Krabpaal Catdream de Luxe Light Grey

Luxe Catdream lichtgrijs krabpaal is zoals de naam al zegt, een kattendroom met veel lig en speelplekken. De sisalpalen van 12 cm dik maakt deze enorm stabiel en stevig. De 3 Grote hangmatten, grote ronde zetel van 50 cm doorsnee en speelhuis.

€349,00

Vergelijk
Informatie
RHRQuality Krabpaal Catdream de Luxe Blackline Light Grey

Krabpaal Catdream de Luxe Blackline Light Grey

Catdream de Luxe Blackline lichtgrijs krabpaal is zoals de naam al zegt, een kattendroom met veel lig en speelplekken. Sisalpalen van 12 cm dik maakt deze enorm stabiel en stevig. Met 3 hangmatten van wel 45cm ∅, grote ronde zetel van 50cm ∅ en speelhuis.

€379,00

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Deze website gebruikt cookies voor gepersonaliseerde advertenties om u te verzekeren van de best mogelijke ervaring. Klik op de knop rechts om te bevestigen of af te wijzen. Manage cookies