RHRQuality Krabpaal Maine Coon Tower PLUS Taupe

krabpaal zware katten Maine Coon Tower PLUS Taupe van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal
Levertijd:
1-3 werkdagen
product-banner

€219,00 €199,00

Incl. btw

De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Taupe van topmerk RHRQuality is een plafondhoge krabpaal (Van 245 tot 265cm verstelbaar tegen uw plafond en hoger op aanvraag) met 20cm dikke sisalpalen en grote hangmatten met een 45cm grote ligplek, die eenvoudig 20KG kunnen dragen.

Vernieuwde model 2018: Met zware 600 grams pluche (Dus dikker, zachter en sterker.)  Ook zijn alle delen verlijmd en ook het sisal aan de palen. Met de nieuwe hangmatten 2018. Een combinatie tussen een hangmat en een kussen. De droom van iedere kat!

De krabpaal Maine Coon Tower PLUS Taupe is ideaal voor zware katten als Maine Coon en Ragdoll. Met een bodemplaat die verzwaard is en 60 x 60 cm en 4 cm dik is zeer stabiel. U kunt deze krabpaal Maine Coon Tower PLUS op meerdere manieren opbouwen en u bepaald dus zelf waar de grote steps en de hangmatten komen. De steps en de hangmatten zijn beide ook draaibaar.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Deze krabpaal Maine Coon Tower PLUS  is een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn zeer stevig en de hangmat is getest op een draaggewicht van 20KG. Zeer hoge kwaliteit.

De onderste sisalpaal met met 4 schroeven in de 4 cm dikke en verzwaarde bodemplaat, waardoor de gehele contructie extreem stevig is.

 Afmetingen/maten
- Hoogte verstelbaar 245cm tot 265cm (Hoger of lager op aanvraag)
- Bodemplaat 60 x 60 x 4 (Verzwaard)
- Sisalpalen  Ø20cm
- 3 x Kattenhangmat 44 cm ligplek ( Zeer sterk. 20kg draaggewicht)
- 2 x Step 55 x 55 x 2,5

Kleur
Taupe 

Belangrijk: Alle delen van deze krabpaal zijn bij te bestellen. 
( Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen