RHRQuality Krabton Coony 80 Light Grey

Deze mega Krabton voor grote katten Coony 80 cm van het merk RHRQuality is een zeer sterke design krabton die extra grote ligplekken heeft en zo ook zeer geschikt is voor zware katten. Dierenvilla, uw krabpaal specialist.
Levertijd:
Pre-Order: Verzending tussen 29 september & 5 oktober
product-banner

€129,00 €89,00

Incl. btw

Deze mega Krabton voor grote katten Coony 80 cm van het merk RHRQuality is een zeer sterke design krabton die extra grote ligplekken heeft en zo ook zeer geschikt is voor zware katten als Ragdoll, Maine Coon of Noorse Boskat.

Met  2 ruime ingangen van 23 x 18 cm zeer geschikt voor grotere katten en wel 3 grote ligplekken biedt de krabton Coony 80 alle mogelijkheid heerlijk te spelen en te relaxen voor uw katten. Door zijn diameter van 45cm  is hij niet alleen heel stabiel, maar zijn alle ligplekken ook van groot formaat. Voor extra speelplezier kan uw kat door een gat binnendoor van de onderste naar de 1e etage.

De buitenzijde van de Krabton Coony 80 is volledig bekleed met oersterk verlijmd sisalkleed  (vergelijk dit met wat ze vroeger op traptreden gebruikten) om aan te krabben en is zeer duurzaam. Door zijn hoogte van 80 cm hebben zelfs de aller grootste katten ruim voldoende lengte om geheel uitgestrekt te krabben.

Ook is de Krabton Coony 80 cm een mooi voorbeeld, dat een krabpaal ook gewoon mooi en stijlvol mag zijn in uw interieur met voor u als praktisch voordeel, dat hij ook eenvoudig verplaatsbaar is.

Bovenin heeft de Coony 80 een ligplek met opstaande rand met vastzittend heerlijk dik kussen en een uitneembaar kussen voor de onderste etage.

Kleur: licht grijs (ook beschikbaar in crème)


Maten:

Hoogte:      80 cm
Diameter:   45 cm
Ligplekken: 3

5/5

pieta Geplaatst op 7 November 2019 at 14:13

ik heb deze krabton pas gekocht en ga er nu nog 1 bij kopen ze zijn geweldig alleen ik heb 2 katten en de ene zegt hij is van mijn en laat de andere er niet in dus moet er nog 1 bij allebei 1 katten blij en ik blij ze zij er werkelijk niet weg te slaan dat is een goede koop

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen