Kattentuigje

Waar is een kattentuigje voor?

Een kattentuigje heeft u niet nodig voor elke kat. Als u een kat heeft die veel buiten is en die vanzelf terug komt om te eten en drinken, heeft u dit niet nodig. Het is verstandig een tuigje aan te schaffen als u uw kat normaal gesproken binnen houdt maar u hem een keer buiten wil laten. U kunt denken aan een lekkere dag in de lente, u kunt een stukje met uw kat gaan wandelen of uw kat lekker meenemen uw tuin in. U raakt uw kat niet kwijt met een kattentuigje met looplijn van Dierenvilla. Wij denken zelfs aan de veiligheid van uw kat, met één van onze reflecterende tuigjes wordt uw kat door iedereen gezien. Gezien worden is erg belangrijk, dit verzekerd u van een veilige wandeling met uw kat.


Welke maat kattentuigje kiezen

Om de maat van het tuigje te bepalen moet u beginnen met meten. U meet de borst en de nekomvang van uw kat op, zo bepaald u wat de juiste maat is voor uw kat. Om het voor u makkelijker te maken om een kattentuigje aan te schaffen zijn de meeste tuigjes nu verstelbaar. U kunt deze zelf groter of kleiner maken waardoor deze tuigjes voor vrijwel elke kat gebruikt kunnen worden. Bij Dierenvilla willen wij het zo makkelijk mogelijk voor u maken om lekker naar buiten te gaan met uw kat, zo is het puur genieten in de frisse lucht.


Een kattentuigje van Dierenvilla

Wanneer u heeft besloten dat u een kattentuigje wilt gaan aanschaffen, komen er misschien een aantal vragen in u op. Wij maken het kopen van een kattentuigje zo leuk en makkelijk als mogelijk. Wij kopen de tuigjes in bij de grootste leveranciers in Europa en op de bekendste kattenbeurzen. Hierdoor hebben wij een assortiment met de mooiste en beste tuigjes. Welke u ook uitkiest bij Dierenvilla zit u nooit met een miskoop in huis. Als u de juiste maat kiest en besteld wat u mooi vindt, weet u zeker dat wat u bij ons aanschaft van de beste kwaliteit is en u er lang plezier van zult hebben.

Heeft u toch nog vragen, neem dan contact met ons op via de telefonische klantenservice of de chatbox. U vindt onze chatbox rechts onderaan elke pagina, laat een vraag achter en wij antwoorden zo snel mogelijk.
Kattentuigje
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1