Transportbox kat

Met de transportbox kat in de auto

Wanneer u uw kat met de auto gaat vervoeren kunt u uw kat niet los in de auto zetten. U zal hiervoor een transportbox kat aan moeten schaffen. Voor korte ritjes met de auto is de standaard transportbox perfect. U hoeft zich geen zorgen te maken waar hij aan moet voldoen of iets dergelijks, al onze transportboxen zijn geschikt om uw kat mee te vervoeren. Gaat u met uw kat in de auto naar de dierenarts, dan is er wel een bepaald soort transportbox gewenst. Natuurlijk willen wij u niks verplichten maar dit is voor het gemak van de dierenarts. Een transportbox kat die aan de bovenkant openkan zorgt dat uw kat er makkelijker uitgehaald kan worden en er ook weer sneller in zit, voor een druk bezette dierenarts is dit heel fijn. De meeste katten gaan niet graag met de auto, bij Dierenvilla proberen we deze ervaring alsnog zo prettig mogelijk te maken.


Het vliegtuig in met uw transportbox kat

U mag als u het wilt uw kat meenemen in het vliegtuig. In dit geval volstaat niet elke transportbox kat meer. Deze moet IATA goedgekeurd zijn, wat wil zeggen dat hij aan een aantal voorwaarden moet voldoen. IATA is een internationale handelsorganisatie die gaan over transport. Als een transportbox niet aan de juiste voorwaarden voldoet mag uw kat hier niet mee het vliegtuig in. Bij Dierenvilla vindt u een aantal mooie IATA goedgekeurde transportboxen voor uw kat. Let wel op, als het er niet bij staat vermeld is dit dus ook niet het geval.


De mooiste transportbox kat vindt u bij Dierenvilla

Bij ons ziet u niet alleen de mooiste maar ook de nieuwste transportboxen. Waar u ook naar toe gaat met uw kat en met welk vervoersmiddel maakt helemaal niks uit met onze transportboxen. Lekker op vakantie met uw kat of een kort ritje naar de dierenarts wordt allemaal mogelijk gemaakt met een transportbox kat van Dierenvilla. In ons assortiment ziet u zoveel variatie dat u uw ogen bijna niet zal kunnen geloven. Wij hebben ervoor gekozen om zoveel aan te bieden en zo vaak te vernieuwen zodat u altijd iets mooist kunt vinden. Verder kijken is niet meer nodig, u vindt vandaag nog uw transportbox kat bij Dierenvilla. Bestel vandaag nog en dan kunt u snel lekker met uw kat op pad.
Transportbox kat
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »