Transport kat

Transport kat, kiest u voor een box of een tas?

Het transport van uw kat moet zo soepel als mogelijk verlopen. U wilt niet dat dit een traumatische ervaring wordt voor uw geliefde huisdier. Hiervoor hebben wij van Dierenvilla middelen om uw kat veilig en zo prettig mogelijk mee te vervoeren. Wij spreken dan over een transportbox kat en een transporttas kat. Een kat zal niet vaak mee moeten in de auto maar het transport van uw kat moet zo prettig mogelijk gemaakt worden aangezien de meeste katten geen fan zijn van ritjes met de auto. Wij van Dierenvilla willen het transport voor uw kat zo prettig mogelijk maken.


Transportbox kat

Een transportbox kat is ideaal voor het vervoeren van uw kat. Gaat u met de auto of zelfs met het vliegtuig dan is zo een box geschikt. Waar u de transportbox kat voor gaat gebruiken moet u wel rekening mee houden bij de aanschaf. Is de box slechts voor korte autoritjes heeft u geen speciale transportbox kat nodig maar gewoon één die groot genoeg is voor uw kat. Gaat u naar de dierenarts en gebruikt u uw transportbox voornamelijk daarvoor, dan is het natuurlijk handig als deze aan de bovenkant open kan. Wanneer u met het vliegtuig gaat met uw kat heeft u een IATA goedgekeurde transportbox kat nodig. Het is voor uw kat natuurlijk ook wel fijn als er een beetje bewegingsruimte is in de box.


Transporttas kat

Een transporttas kat is ook een goede optie als het gaat om het transport van uw kat. Deze zijn niet allemaal geschikt voor de auto, dat is even een puntje van aandacht. Deze tassen zien er leuk uit en zijn praktisch, omdat ze makkelijk te dragen zijn. De meeste transport tassen zijn beschikbaar in diverse maten, zodat ook uw kat erin past. Het is een fijne en praktische manier om uw kat te vervoeren en een transporttas kat ziet er ook nog eens stijlvol uit!


Transport kat en Dierenvilla

Wij gaan voor optimaal comfort van uw kat tijdens het vervoeren. Alleen de beste producten halen het in ons assortiment, u vindt bij ons dus echt iets geschikts wat ook lang mee gaat. Mocht u nog vragen hebben over een transportbox kat of een transporttas kat, dan horen wij dit graag van u en anders zien wij uw bestelling snel tegemoet! Bij Dierenvilla streven wij voor het beste voor uw kat en dat vindt u zeker in één van onze transport middelen voor uw kat.
Transport kat
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »