Krabpaal zware katten

Krabpaal zware katten de afdeling voor zware katten

Op deze afdeling vindt u de grote krabpaal die geschikt is voor uw grote kat. Deze palen hebben een extra stevige bodemplaat en dikkere sisalpalen als de standaard krabpaal. Wij hebben op de afdeling: Krabpaal zware katten een ruim assortiment en stevige krabpalen die geschikt zijn voor katten van 5 KG of meer. Wij bieden u verschillende merken aan zoals Europet en RHRQuality. Deze zijn van extra stevige kwaliteit voor uw grote kat. De mooiste en beste grote krabpaal voor de scherpste prijs vindt u gegarandeerd bij Dierenvilla, twijfel dus niet langer en neem een kijkje op de afdeling: Krabpaal zware katten


Eisen aan een krabpaal voor zware katten

Een krabpaal moet aan bepaalde dingen voldoen om geschikt te zijn voor een kat die zwaarder is dan 5 KG. Wij raden aan om voor een krabpaal te gaan met een grote bodemplaat of met een extra dikke bodemplaat. U moet ook letten op de dikte en de hoogte van de sisalpalen, afhankelijk van het doel wat ze hebben. Als u er een hangmat aan gaat hangen, is een hele hoge sisalpaal met een zware kat niet veilig, wij raden dan een hoogte aan van maximaal 50 cm. Een grote krabpaal kopen is niet het makkelijkst maar wij kunnen u het beste advies geven. Wij kunnen u vertellen waar uw grote krabpaal aan moet voldoen om veilig te zijn voor uw kat. Op onze afdeling: Krabpaal zware katten vindt u de mooiste krabpalen voor uw zware kat. Met vragen kunt u contact met ons opnemen, wij staan voor u klaar als het even niet lukt.


Meerdere katten

Als u meerdere katten in huis heeft is een grote krabpaal mogelijk ook geschikt. U moet altijd kijken naar het gewicht van uw zwaarste kat bij de aanschaf. Heeft u geen kat zwaarder dan 5KG moet u sowieso een grote krabpaal overwegen. Als u één krabpaal wilt voor al uw katten vindt u op de afdeling: Krabpaal zware katten de grote krabpaal die u zoekt. Uw katten wegen misschien niet meer dan 5 KG maar zo hoeft u niet voor elke kat een afzonderlijke krabpaal aan te schaffen waardoor u veel losse palen heeft staan in uw huis. Een grote krabpaal is voor elke kat een echt avontuur!


Wat moet u kiezen?

Uw katten kijken niet naar kleur dus dat mag u helemaal zelf bepalen. Het is wel belangrijk dat u een krabpaal kiest die zo groot is dat all uw katten een lig plek hebben waar ze kunnen ontspannen. Deze plateaus waar uw kat of katten op gaan liggen moeten natuurlijk ook groot genoeg zijn. Verder mag u bepalen welke vorm de grote krabpaal moet hebben en waar hij komt te staan. Één ding is zeker, op onze afdeling: Krabpaal zware katten vindt u de grote krabpaal die u nodig heeft voor uw zware kat of katten om heerlijk op te liggen en de kat uit de boom te kijken.

Krabpaal zware katten
Lees meer
×

Model

Kleur Sisal

Dikte sisalpalen

Kleur Stof

Incl. btw
Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »