Krabton

Wat is een krabton?

De naam omschrijft het eigenlijk al een beetje, een krabton is een vaak ronde of vierkante ton waar een kat aan kan krabben. Ze zijn tussen de 50 en de 180 cm hoog en zijn bedekt met sisalkleed. De krabtonnen die wij aanbieden zijn van erg goede kwaliteit en gaan lang mee. Een krabton is kattenspeelgoed en kan een leuke aanvulling zijn voor bij de krabpaal of iets dergelijks.


Waarom een krabton aanschaffen?

Een krabton aanschaffen is een heel goed idee. Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om een er één aan te schaffen. De belangrijkste reden is natuurlijk dat het er leuk uitziet in uw huis. U kunt er natuurlijk ook 1 aanschaffen, omdat u meerdere katten heeft en uw krabpaal alleen voldoet niet meer. U kunt ook een krabton neerzetten omdat u zulke lieve katten heeft en ze verdienen het gewoon om lekker verwend te worden. Welke reden u ook kiest, ze zijn allemaal goed! Een krabton heeft natuurlijk ook een doel, het is geen nutteloos object. Een kat kan hier lekker in of op liggen om alles in de gaten te houden, natuurlijk kan uw kat hier ook lekker aan krabben om de nagels kort te houden of om stress af te reageren. Wat voor reden u ook heeft, een krabton staat leuk in huis en uw kat of katten zullen ervan genieten.


Belangrijk bij de aanschaf

Bij het aanschaffen van een krabton zijn er een aantal zaken waar u rekening mee zal moeten houden. Als u een grote kat heeft is de kleinste krabton niet groot genoeg. Een kat moet uitgestrekt kunnen krabben en de delen waar uw kat in of op kan liggen moeten ook groot genoeg zijn. Katten klimmen graag, als u een grote kat heeft moet u zorgen dat de krabton naar keuze stevig staat om het gewicht van uw kat aan te kunnen. Verder hoeft u met de kleur of vorm geen rekening te houden voor uw kat, dit is een kwestie van smaak en mag u helemaal zelf bepalen. Wat staat mooi bij uw interieur of wat vindt u gewoon leuk? Het maakt niks uit, bij Dierenvilla vindt u de krabton die u zoekt.


Het schoonhouden van uw krabton

Het schoonmaken en houden van een krabton is eigenlijk altijd een onmogelijk karwei geweest. Die ellende is nu voorbij dankzij de uitneembare kussens. U kunt deze kussens uitkloppen of stofzuigen zonder gedoe doordat u deze makkelijk verwijderd uit de krabton. Mocht het kussen er echt niet meer fris uitzien en krijgt u hem niet meer schoon, dan kunt u bij de kussens altijd even in de wasmachine gooien. Let wel goed op, niet alle modellen hebben uitneembare kussens maar voor het gemak raden wij het wel aan. De krabton schoon houden is nog nooit zo makkelijk geweest al nu!

Bij Dierenvilla zijn wij 6 dagen per week bereikbaar voor uw vraag over een krabton, of dit nou een vraag is over het materiaal of de aanschaf maakt voor ons niet uit. Wij denken graag met u mee. Neem met vragen contact op en bestel anders snel een mooie krabton uit ons ruime assortiment!

Krabton
Lees meer
×

Model

Kleur Sisal

Dikte sisalpalen

Kleur Stof

Incl. btw
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »