Krabpalen

De meeste krabpalen vindt u bij de krabpaal specialist

Bij Dierenvilla zijn wij gespecialiseerd in krabpalen, wij verkopen ze niet alleen maar wij ontwerpen ze ook zelf. Door dit feit kunnen wij u meer aanbieden als andere online dierenwinkels. Wij bieden u ruim 400 modellen krabpalen aan. Wij verzenden maandelijks veel krabpalen en hebben veel gelukkige klanten. De mogelijkheden bij Dierenvilla zijn ongekend, zo kunt u bij ons uw krabpaal uitbreiden of er zelf één bouwen met de losse onderdelen die u bij ons kunt bestellen. De meeste mogelijkheden en de mooiste opties, dit bieden wij u bij Dierenvilla.


Waar is een krabpaal eigenlijk voor?

Alle katten krabben, zoals bekend is. Het krabben is nodig voor een aantal redenen zoals de nagels bijhouden maar ook om spanning kwijt te raken. Een krabpaal is een heel goed middel om te zorgen dat uw kat lekker kan krabben. Een krabpaal heeft meer functies als alleen maar iets om aan te krabben. Krabpalen zijn worden steeds groter en gekker, katten kunnen er heel veel mee doen. Ze kunnen er lekker op klimmen, er bovenop gaan liggen om te ontspannen en ze kunnen vanaf een hoge positie alles in de gaten houden. Zoals u leest zijn krabpalen heel nuttig voor katten en zijn ze erg veelzijdig in gebruik.


Dierenvilla en RHRQuality krabpalen

Onze samenwerking met RHRQuality is erg nauw, omdat wij geloven in geweldige kwaliteit. Dit is het enige merk waarvan werkelijk alle onderdelen ook los te verkrijgen zijn. De mogelijkheden met een krabpaal van dit merk zijn ongekend groot. U kunt bepalen om de krabpaal die u heeft uit te breiden, u kunt met dit merk dus ook geheel uw eigen krabpaal samenstellen vanuit losse onderdelen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken als er één onderdeel kapot gaat, u hoeft dan namelijk niet gelijk een hele nieuwe krabpaal aan te schaffen. Alle onderdelen zijn makkelijk vervangbaar. Om al deze redenen vinden wij van Dierenvilla dit echt een topmerk en een aanrader voor al onze klanten.


Krabpalen en onze Facebook pagina

Op onze Facebook pagina ziet u veel verschillende krabpalen voorbij komen. Het kan zijn dat u een krabpaal voorbij ziet komen die wij nieuw in onze webshop hebben maar het kan ook zijn dat u één van onze eigen ontwerpen voorbij ziet komen. Vaak vragen wij uw mening over een nieuw ontwerp, zodat wij dat kunnen verwerken en mogelijk het ontwerp kunnen verbeteren. Bij Dierenvilla geven wij om uw mening en willen wij er ook echt wat mee doen.


Onze service bij de aanschaf van een krabpaal

Het uitkiezen van een krabpaal uit ruim 400 verschillende kan een lastig karwei zijn. Wij willen niet dat u vragen heeft en daardoor niet de juiste uit kunt zoeken. Wij hebben veel kennis over al onze krabpalen en met vragen kunt u dus altijd bij ons terecht. Bel onze klantenservice of stuur een bericht via de chatbox die u rechtsonder aan elke pagina kunt vinden. Als u een vraag heeft gaan wij ons best doen om deze zo goed mogelijk voor u te beantwoorden zodat u uit alle krabpalen de juiste kunt kiezen.

Krabpalen
Lees meer
×

Model

Kleur Sisal

Dikte sisalpalen

Kleur Stof

Incl. btw
Pagina 1 van 7
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »