Europet Bernina krabpaal

Dierenvilla en een Europet Bernina krabpaal

Wij van Dierenvilla hebben een nauwe samenwerking met Europet Bernina. Wij hebben daarom in ons assortiment ook alle krabpalen van dit merk. Een Europet krabpaal staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Wij hebben als eerste alle nieuwe modellen van dit merk, wij kunnen u hier het beste advies over geven. Wilt u een krabpaal die er mooi uitziet en van hele goede kwaliteit is, dan is een Europet Bernina krabpaal voor u. Twijfelt u nog dan bent u welkom in onze showroom waar u een Europet krabpaal kunt bekijken, u kunt de kwaliteit voelen en zien wat wij bedoelen als we spreken over de uitstraling van de Europet Bernina Krabpaal!


De Europet krabpaal en een zware kat

Niet elke Europet krabpaal is geschikt voor een zware kat, veel krabpalen van Europet die wij aanbieden zijn dat wel. U kunt zien of een krabpaal geschikt is voor zwaardere katten door naar een aantal dingen te kijken. Een Europet Bernina krabpaal met een sisalpaal van 9 tot 15 cm is zeker stevig genoeg voor een kat vanaf 5 KG. Een ander ding waar u naar kunt kijken is de grootte en dikte van de bodemplaat, als deze groot en dik is bied deze meer stabiliteit. Zoals u kunt zien heeft een Europet Bernina krabpaal zowel een grote als een dikke bodemplaat voor een goede kwaliteit en de beste stabiliteit voor uw zware kat. Een Europet Bernina krabpaal is geschikt voor elke kat!


Een Europet Bernina krabpaal in onze showroom

Heeft u in onze webwinkel een krabpaal gezien waarin u interesse heeft? Wij hebben deze Europet krabpaal wellicht in onze showroom staan. U bent welkom om te komen kijken wat voor moois wij allemaal hebben staan. Het is natuurlijk ook een optie om van te voren even te bellen en te kijken of wij de Europet Bernina krabpaal van uw keuze wel opgebouwd hebben staan zodat u niet voor niks komt. Natuurlijk komt u nooit helemaal voor niks naar de showroom, wij hebben namelijk diverse krabpalen opgebouwd staan, u ziet misschien wel iets anders wat u geweldig vind. Een Europet krabpaal bekijken doet u nergens anders zo ontspannen en gezellig als in onze showroom. Heeft u vragen over een Europet krabpaal, spreek dan gerust een van onze medewerkers aan, deze staan voor u klaar met een professioneel advies. Zonder twijfel een Europet Bernina krabpaal kopen doet u bij Dierenvilla!


De losse onderdelen voor uw Europet krabpaal

Ook een Europet krabpaal kan op een gegeven moment een beetje versleten raken, er kan bijvoorbeeld een sisalpaal kapot gaan. De onderdelen van uw Europet Bernina krabpaal zijn los te verkrijgen, dit bespaart u de kosten van een volledig nieuwe Europet Bernina krabpaal. Wij kunnen behalve verkopen ook erg goed adviseren over de Europet krabpaal die u mooi vindt. Wilt u wat anders, dan kunt u ook met losse onderdelen een krabpaal samen laten stellen in uw smaak. Door onze ervaring in het ontwerpen van krabpalen kunnen wij samen met u de mooiste unieke Europet Bernina krabpaal samenstellen. Uw krabpaal, uw smaak en hij zal gegarandeerd geweldig staan in uw huis! Welke Europet krabpaal u ook wilt bij Dierenvilla hebben wij ze allemaal in ons assortiment voor u.

Europet Bernina krabpaal
Lees meer
×

Model

Dikte sisalpalen

Incl. btw
Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »