Design krabpaal

Voor wie is een design krabpaal geschikt?

Om te beginnen moeten wij u even zeggen dat een design krabpaal in elk huis prachtig zal staan door de verfijnde uitstraling. Deze krabpalen zijn overigens erg geschikt voor mensen die bijvoorbeeld een luxe uitstraling in huis willen. Ze zijn prachtig en van de beste kwaliteit, ze zijn duurder dan de gemiddelde krabpaal maar ze gaan gegarandeerd veel langer mee. Met een design krabpaal kunt u uw kat laten ontspannen, krabben en klimmen en de uitstraling van uw huis blijft hetzelfde. Als u een krabpaal wilt die lang meegaat, waar u en uw kat veel plezier van zullen hebben en die een toevoeging zal zijn aan uw huis, dan is de design krabpaal voor u gemaakt!


Materiaal op de design krabpaal

Het materiaal dat gebruikt is bij de maak van deze krabpalen is van de beste kwaliteit. Zo wordt er voor deze krabpalen geen sisal touw maar sisal kleed gebruikt, dit gaat veel langer mee door de hoge kwaliteit. Sommige onderdelen zijn erg makkelijk schoon te maken doordat ze gemaakt zijn van kunstleer, dat klinkt toch al muziek in uw oren! Makkelijk schoon te houden en het leer draagt natuurlijk ook nog bij aan de mooie uitstraling. Mocht er op een gegeven moment iets kapot gaan aan uw design krabpaal, dan kunt u dit onderdeel los bestellen, bevestigen en dan is hij weer zo goed als nieuw! Alleen de beste en mooiste materialen zijn geschikt voor een design krabpaal die in ons assortiment staat.


Uw design krabpaal samenstellen!

Wij ontwerpen al jaren zelf krabpalen, hierdoor kunnen wij u goed advies geven als het om uw design krabpaal gaat. U kunt bij ons niet alleen de krabpalen bestellen zoals u ze op de pagina ziet staan, u kunt natuurlijk ook uw eigen design krabpaal samenstellen waardoor deze prachtig in uw huis past. U weet het beste van iedereen wat u mooi vindt. Bent u tevreden met een design krabpaal zoals u deze op de afbeelding staat, dan kunt u gelijk bestellen. Wilt u iets anders dan is dit dus ook geen probleem, u kunt met ons kijken welke onderdelen er goed samen gaan, wat u mooi vindt en dan kunnen wij dit mogelijk maken. Zo heeft u pas echt een design krabpaal die niemand anders heeft!


Onze service

Mocht u er niet helemaal uit komen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar als u hulp nodig heeft. Wij hebben ook een krabpaal showroom met diverse krabpalen, u bent welkom om hier te komen kijken hoe sommige van de design krabpalen er in het echt uit zien en u kunt een medewerker uw vragen stellen als u deze heeft. Bij Dierenvilla geven wij u het beste advies door onze ervaring en natuurlijk is geen vraag teveel. Mocht u geen tijd hebben om naar de showroom te komen of te bellen, dan hebben wij voor u nog een chatbox. Rechtsonder op onze site ziet u een vakje met laat een bericht achter, u kunt hierop klikken en een bericht achterlaten. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. In sommige gevallen zijn wij online en heeft u direct het antwoord van u nodig heeft. Twijfel niet langer en bestel uw design krabpaal bij Dierenvilla!

Design krabpaal
Lees meer
×

Model

Kleur Sisal

Dikte sisalpalen

Kleur Stof

Incl. btw
Pagina 1 van 5
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »