Krabpaal

Krabpaal van Dierenvilla

Wij van Dierenvilla zijn de grootste leverancier in krabpalen van Nederland, dit zeggen wij u natuurlijk vol trots. U vindt bij ons een ruim assortiment van meer dan 400 verschillende modellen. Wij bieden u diverse merken aan zoals Europet en RHRQuality en wij hebben natuurlijk voor ieder zijn smaak wat wils. Houdt u van groot dan hebben wij voor u bijvoorbeeld de Europet Krabpaal Luxor Chateau Fantasia Antraciet, dit is een grote krabpaal die ook erg geschikt is voor grote katten. Zoekt u iets kleins voor een wat minder groot bedrag dan hebben wij voor u bijvoorbeeld de Krabpaal Marleen Zwart. Zo ziet u dat wij voor iedereen in ons assortiment iets leuks hebben, klein of juist heel groot, het maakt voor ons niks uit. U vindt bij ons heel makkelijk wat u zoekt dankzij het filtersysteem, u kunt een krabpaal zoeken op merk, prijs en dergelijke.

Mocht er ooit een onderdeel kapot gaan, dan koopt u bij ons ook makkelijk de losse onderdelen waardoor het overbodig is een hele nieuwe krabpaal aan te schaffen, behalve als u dat wilt natuurlijk!


Zelf een krabpaal samenstellen

Bij ons hoeft u niet alleen te kiezen uit het assortiment dat u in de webshop ziet. Doordat wij alle onderdelen ook los verkopen en zelf krabpalen ontwerpen, kunt u bij ons ook een krabpaal naar uw eigen smaak samenstellen. Wij helpen u hier graag bij natuurlijk. Wij ontwerpen al jaren zelf krabpalen en hierdoor weten wij ondertussen erg goed wat de mogelijkheden zijn voor u en uw kat. U kunt hierover contact met ons opnemen en dan gaan we dit samen bespreken. We kunnen het samen zo groot en gek maken als u het wilt, samen komen we er wel uit wat het beste bij u en uw kat past.


Altijd snel thuis

Wij hebben een hele grote voorraad krabpalen staan van gemiddeld 2500 krabpalen. Dit betekend dat de krabpaal die u kiest meestal direct verzonden of meegenomen kan worden. Dit is voor u natuurlijk erg fijn, zo hoeft u nooit lang te wachten tot u uw kat kunt zien spelen. Wij hebben behalve onze voorraad in onze showroom ook een aantal krabpalen opgebouwd staan zodat u makkelijker kunt kiezen van welke krabpaal u binnenkort kunt gaan genieten samen met uw kat.


Dierenvilla op Facebook

Als wij een nieuwe krabpaal hebben ontworpen horen wij hier graag uw mening over. Wij willen natuurlijk dat onze klanten tevreden zijn en er een goede optie bij krijgen. Wanneer het ontwerp klaar is zetten wij hier vaak een afbeelding va op Facebook zodat u hier feedback op kunt geven. Zo zijn veel van onze eigen ontwerpen in productie gegaan. Wij van Dierenvilla geven om uw mening en die horen wij graag van u op die manier. U ziet op Facebook ook allemaal nieuwe modellen voorbij komen. Houdt onze Facebook dus in de gaten en voor hetzelfde geld ziet u een krabpaal die u niet aan uw neus voorbij wilt laten gaan.

Krabpaal
Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »