Kattenspeeltjes

Kattenspeeltjes voor beweging

Een kat heeft van nature een jachtinstinct, hierdoor zal een kat ergens achteraan gaan om het te grijpen. Dit instinct wekt u op met kattenspeeltjes waardoor uw kat er lekker achteraan zal gaan en zal proberen het speeltje te pakken te krijgen. Dit is behalve erg leuk om te zien ook erg belangrijk voor een kat. Een kat die de hele dag ligt en dus niet meer beweegt zal te dik worden en dit is absoluut niet goed voor de gezondheid. Door kattenspeeltjes af te wisselen houdt u het leuk voor uw kat en houdt u uw kat gezond en slank dankzij alle beweging. Elke baasje wil het beste voor zijn kat, en wij van Dierenvilla bieden u de beste kattenspeeltjes voor uw lieve huisdier.


Diversiteit in kattenspeeltjes

Kattenspeeltjes zijn er in ontelbaar veel soorten. Wat voor uw kat leuk is, is een kwestie van uitproberen. Gaat uw kat graag op jacht dan is een speelhengel met een muisje erg leuk voor uw kat. Het kan natuurlijk ook zijn dat u even geen zin of tijd heeft om te spelen, dit is geen probleem. Wij hebben ook elektronische kattenspeeltjes, u hoeft hem alleen aan te zetten en uw kat kan er lekker achter aan rennen zonder dat u er wat voor hoeft te doen. Sommige katten kijken niet eens om naar dit soort speelgoed en spelen veel liever met een pluche varkentje. Wij zeggen wel altijd dat kattenspeeltjes vaak afgewisseld moeten worden, zo houdt u het interessant voor uw kat. Er is keuze zat om goed af te kunnen wisselen, wij hebben in ons assortiment alleen al meer dan 100 verschillende kattenspeeltjes.


Kong kattenspeeltjes

Vindt u het ook zo jammer als er weer een leuk speeltje na een paar keer spelen kapot gaan? Dit begrijpen wij van Dierenvilla maar al te goed en daarom bieden wij nu het merk Kong aan. Dit merk heeft kattenspeeltjes van betere kwaliteit die dus gegarandeerd langer mee gaan als andere speeltjes. Het merk Kong heeft de wat duurdere speeltjes, het fijne aan dit merk is dat u niet betaald voor de naam maar voor echte goede kwaliteit, dit is iets waar u en uw kat lang plezier van zullen hebben. Kong kattenspeeltjes zijn het beste wat u uw kat kunt geven!


Kattenspeeltjes aan de krabpaal of krabton

Een kattenspeeltje is niet alleen geschikt voor op de vloer of om vast te houden tijdens het spelen. U kunt uw krabpaal of krabton er ook mee opleuken. Zo ziet hij er gezelliger uit en hij wordt leuke voor uw kat om mee te spelen. Als u er af en toe een ander speeltje aan hangt blijft een krabton of krabpaal jaren leuk voor uw kat om mee te spelen. U kunt bijvoorbeeld een kattenspeeltje bevestigen in de opening van uw krabton, dit zal uw kat zeker opvallen en hij zal er vast en zeker even een kijkje bij gaan nemen.
Kattenspeeltjes
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »