Kattenmand

Wat doet uw kat met een kattenmand?

Alle spullen voor uw kat kosten bij elkaar al duur genoeg, wij kunnen dus heel goed begrijpen dat u geen overbodige spullen aan wilt schaffen. Een kattenmand is een item wat erg fijn is om te hebben voor uw kat maar het is geen must. Een kattenmand is een lekker plekje waar uw kat zich lekker terugtrekt en kan ontspannen. Als u deze bijvoorbeeld op uw krabpaal plaatst, zal uw kat als eerste naar dit lekkere plekje gaan. Dit zegt natuurlijk al genoeg over hoe fijn uw kat dit vindt. Katten liggen graag op een fijne, zachte plek en die geeft u uw kat met één van de kattenmanden van Dierenvilla.


Het materiaal van een Dierenvilla kattenmand

Zoals u ziet vindt u bij ons in het assortiment veel verschillende kattenmanden. Ze zien er allemaal anders uit en zijn gemaakt van verschillende materialen. Wij hebben alles van rieten manden tot polyester. Welke mand u kiest is vooral een kwestie van smaak, een kattenmand die van harder materiaal gemaakt is komt vaak met een bijpassend los kussen, deze zijn ook los verkrijgbaar. Onze manden zijn geschikt om gewassen te worden, wat ervoor zorgt dat het materiaal van uw kattenmand er lang netjes uit blijft zien. Sommige kattenmanden kunt u afnemen met een vochtig doekje, dit is natuurlijk de meest makkelijke manier van schoonmaken. De stoffen manden kunnen meestal met een handwasje gewassen worden, dit hoeft u niet vaak te doen. De meeste keren zal de stofzuiger er doorheen halen al voldoende zijn. Bij Dierenvilla vindt u in ons assortiment alleen het beste, u vindt bij ons een kattenmand die lang mee gaat en makkelijk is in onderhoud.


Waar moet u op letten?

Als u besluit om een kattenmand te kopen via onze online winkel zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Als eerste raden wij aan om de omschrijving goed door te lezen, zo bepaald u of het materiaal van de kattenmand is wat u zoekt. Alle maten die in de omschrijving staan beschrijven de buitenmaat, u dient er dus wel rekening mee te houden dat uw kat iets meer ruimte nodig kan hebben. De meeste randen zijn overigens niet superdik en de gemiddelde kat past gewoon in de meeste manden.


Een kattenmand komen bekijken

Wij hebben speciaal voor u een showroom met een aantal manden, zodat u kunt komen kijken. Het kan natuurlijk zijn dat u online iets ziet maar nog niet zeker weet of het wat voor u is. Bij ons is dat geen probleem, dankzij onze showroom. Wij nemen graag uw twijfels weg voordat u een aankoop bij ons doet. In onze showroom staan niet alle manden, u kunt dus het beste van te voren even bellen of de  mand die u wilt zien er staat. U bent ook welkom om gewoon te komen kijken naar wat wij allemaal hebben staan. Een van onze medewerkers zal u graag helpen en samen met u kijken naar de kattenmand waar u interesse in heeft.
Kattenmand
Lees meer
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »