Kattenluik

Waarom een kattenluik aanschaffen?

Als u een kat heeft die in verschillende kamers mag komen, dan is het handig om in de deuren tussen deze kamers een kattenluik te zetten. Zo kan uw kat zelfstandig naar een andere kamer gaan als hij daar zin in heeft. Voor een kat die veel buiten is, is een kattenluik in de buitendeur ook handig zodat uw kat naar binnen kan komen om te eten en te drinken wanneer hij dit wil. Zo voelt uw kat zich niet buitengesloten en hoeft hij niet op u te wachten om de deur te openen.


Kattenluik in verschillende soorten

Ook in kattenluiken hebben wij bij Dierenvilla een groot assortiment. U heeft bij ons de mogelijkheid om uit veel verschillende te kiezen. Een kattenluik heeft verschillende vormen, maten en slotjes. Uw keuze moet groot genoeg zijn voor uw kat om doorheen te kunnen zonder problemen en verder is de keuze aan u. De keuze die u maakt hoeft niet veel te kosten, wij bieden de beste luiken aan tegen de scherpste prijs. Voor de meeste veiligheid kiest u natuurlijk een kattenluik die alleen open gaat als uw kat ervoor staat. Wij hebben nu de modernste kattenluiken voor u in ons assortiment die alleen open gaan voor uw kat! Bij Dierenvilla willen wij u genoeg opties geven, zodat u zeker weten kunt slagen voor uw kat.


Uw kattenluik bevestigen

De meeste mensen doen tegenwoordig graag zelf dingen. Een kattenluik plaatsen is iets wat u erg goed zelf kan doen, het is meestal vrij simpel. Het enige wat u niet zelf kunt doen is een kattenluik in glas bevestigen. Wij raden u aan om hiervoor een glaszetter te bellen. Wanneer u voor een kitten een kattenluik gaat plaatsen of laat plaatsen raden wij u aan om eerst te onderzoeken hoe groot hij gaat worden zodat u een kattenluik in de juiste maat kunt bestellen en er later geen nieuwe in hoeft te zetten. In de hieronder benoemde filmpjes kunt u ook bekijken hoe u uw kattenluik dient te bevestigen.


Eerst even kijken

Om onze kattenluiken te bekijken voor de aankoop, hoeft u niet naar onze showroom te komen. U kunt vanuit huis de werking bekijken van elk kattenluik. Als u op het product klikt kunt u een omschrijving lezen en een filmpje bekijken. In dit filmpje ziet u onder andere hoe de bevestiging werkt, hoe de sluiting werkt en hoe een kat erdoorheen naar binnen en buiten kan lopen. Doordat u deze filmpjes kunt bekijken hopen wij het uitkiezen van een luik makkelijk voor u te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Neem gerust de tijd om een aantal filmpjes te kijken en neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over een kattenluik die uw interesse heeft. Wij hopen dat u bij ons kunt slagen maar met ons ruime assortiment gaan wij ervan uit dat er echt wel iets tussen zit wat u mooi vindt.
Kattenluik
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »