kattenhuis

Een thuis voor uw kat met een kattenhuis

Zoals u zich thuis wilt voelen waar u woont wilt u dat toch ook voor uw kat. Katten hebben behoefte aan een rustig plekje waar ze lekker knus kunnen liggen. Een kattenhuis geeft een kat echt een geborgen en veilig gevoel. Een gevoel van thuis wordt gecreëerd door een gevoel van veiligheid en geborgenheid. U wilt natuurlijk dat uw kat zich prettig en thuis voelt en daar kunt u voor zorgen door een kattenhuis aan te schaffen voor uw geliefde huisdier.


Een kattenhuis voor bij uw krabpaal

Bij sommige krabpalen kunt u een bijpassend kattenhuis aanschaffen. U kunt deze dan ergens los neerzetten of op de krabpaal zetten. U heeft dan een set die bij elkaar past, dit staat natuurlijk altijd erg leuk. Een krabpaal is geweldig voor een kat om mee te spelen en om op te liggen. Met een kattenhuis op de krabpaal geeft u de paal net wat extras en kan uw kat zich echt even terugtrekken op de krabpaal.


Een kattenhuis schoonhouden

De meeste katten verliezen gedurende de dag best veel haar. Daarom is het belangrijk om regelmatig de haren weg te halen en even de materialen te wassen. De meeste kattenhuizen kunt u wassen met de handwas. Dit is erg fijn, zo krijgt u geen vieze geurtjes of teveel haren in het kattenhuis. Hygiëne is erg belangrijk voor mensen maar ook voor katten, een schone en gezonde kat is een gelukkige kat.


De leukste varianten vindt u bij Dierenvilla

Bij Dierenvilla vindt u in ons ruime assortiment diverse mooie kattenhuizen. Deze vindt u in allerlei soorten en maten. Wij hebben een kattenhuis in de vorm van een kattenkop, een kast maar ook in de vorm van een echt huis. Ook aan variatie in kleur heeft u bij ons ruim de keuze. Wit, roze, rood en nog veel meer, u kunt bij ons de kleur kiezen die u het mooist vindt staan in uw huis. U vindt bij ons ook verschillende merkten zoals RHRQuality en Europet. Zoals u leest hebben wij heel veel keuzes en dus heel veel mogelijkheden om een kattenhuis te combineren met de rest van uw huis en interieur. Bij Dierenvilla vindt u zeker weten een kattenhuis waar u tevreden mee zal zijn en waar u kat een echt veilig plekje in zal vinden.

Met vragen bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. U kunt dit telefonisch of via de chatbox doen, deze vindt u rechtsonder aan elke pagina. U kunt ons direct spreken als wij online zijn en anders een bericht voor ons achterlaten. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk een bevredigend antwoord te geven.

kattenhuis
Lees meer
Incl. btw
Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »