Kattenhangmat

Waar is een kattenhangmat voor?

Katten liggen gedurende de hele dag vaak lekker te ontspannen en te slapen. Ze liggen ook graag op een hogere plek om alles in de gaten te houden. Een kattenhangmat is een geweldige plek voor een kat om lekker te kunnen relaxen. Het is een comfortabele plek, die op de gewenste hoogte opgehangen kan worden. Het ziet er natuurlijk ook wel leuk uit een kat te zien liggen in een hangmat zoals u dat misschien op vakantie zou doen.


Welke soorten zijn er?

Ook kattenhangmatten zijn er niet maar in één soort, u kunt hiermee variëren en kijken welke soort het beste in uw huis past. Wij zullen u wat uitleggen over de diverse soorten.

Als eerste is er de kattenhangmat die u tussen twee sisalpalen of tussen een sisalpaal en een plank kunt bevestigen. Bij deze kattenhangmat moet u erg uitkijken vanwege het gewicht tussen de twee punten van bevestiging. Een dunne sisalpaal kan dit gewicht niet goed dragen en een korte dikkere sisalpaal is hier veel geschikter voor. Sommige van deze hangmatten kunnen ook aan één punt bevestigd worden.

Ten tweede is er de kattenhangmat die aan de radiator gehangen wordt, deze wordt dan ook de radiatorhangmat genoemd. Deze kattenhangmat bevestigd u aan de radiator en dit wordt dan een heerlijke warme plek voor bijvoorbeeld een koude winterdag. Katten hebben graag een warme en knusse plek en daar is zo een kattenhangmat voor aan de radiator perfect voor door de warmte die van de radiator afkomt.


Waar let u op met het gebruik van een kattenhangmat?

De veiligheid van uw kat staat natuurlijk voorop bij het gebruik van een hangmat. Gaat u een kattenhangmat bevestigen aan een sisalpaal of aan een plank, dan moet u goed op de dikte van de sisalpalen letten. Een dunne sisalpaal zal eerder omvallen door het gewicht van een kat in een kattenhangmat als een dikke korte sisalpaal. Bij het gebruik van een radiatorhangmat raden wij aan om op te letten dat u uw radiator niet te heet laat branden, dit kan erg onprettig zijn voor uw kat. Het zou dan kunnen zijn dat uw kat er vervolgens niet meer op zal willen liggen.


De mooiste kattenhangmat aanschaffen

Als u een hangmat voor uw kat gaat aanschaffen wilt u natuurlijk alleen de beste en mooiste. Het is aan u om te bepalen welke dat voor u is. Wij bieden in ons assortiment diverse soorten hangmatten aan. Buiten de verschillende soorten heeft u ook de optie om verschillende kleuren of prints te kiezen die u mooi vindt of die mooi bij uw huis staan. Wij hebben een ruim assortiment waarin u zeker weten de goede kattenhangmat zal vinden waarin uw kat lekker kan relaxen en alles goed in de gaten kan houden. Bij Dierenvilla hebben wij voor ieder wat wils, twijfelt u nog dan bent u uiteraard welkom in onze showroom om diverse hangmatten in het echt te bekijken. Wij beantwoorden graag eventuele vragen en helpen u met het maken van uw besluit.

Kattenhangmat
Lees meer
EBI Radiator Bed Sunrise Beige

Radiator Bed Sunrise Beige

Radiator bed Sunrise Beige is een radiator hangmat in zeer luxe vorm met kussen en 45cm breed. U koopt Radiator bed Sunrise Beige bij Dierenvilla.nl

€89,00

Vergelijk
Informatie
EBI Radiator Bed Sunrise Zwart

Radiator Bed Sunrise Zwart

Radiator bed Sunrise Zwart beige is een radiator hangmat in zeer luxe vorm met kussen en 45cm breed. U koopt Radiator bed Sunrise Zwart bij Dierenvilla

€89,00

Vergelijk
Informatie
EBI Vensterbankmand Zwart / Antraciet

Vensterbankmand Zwart / Antraciet

Dit Vensterbankbed is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een hoog comfort.

€57,50

Vergelijk
Informatie
EBI Radiator Bed Cloud Nine Beige

Radiator Bed Cloud Nine Beige

Radiator bed Cloud Nine beige is een radiator hangmat in zeer luxe vorm met kussen en 47cm breed. U koopt Radiator bed Cloud Nine beige bij Dierenvilla

€89,00

Vergelijk
Informatie
EBI Vensterbankmand Wit

Vensterbankmand Wit

Dit Vensterbankbed is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een hoog comfort. U koopt dit fijne bed bij Dierenvilla, Dé specialist voor uw huisdier!

€57,50

Vergelijk
Informatie
Beeztees Radiatorhangmat Jersey Grijs

Radiatorhangmat Jersey Grijs

De Radiatorhangmat Jersey Grijs is een erg leuke kattenhangmat met een geruit patroon. U besteld de Radiatorhangmat Jersey Grijs eenvoudig en voordelig online bij Dierenvilla

€47,99

Vergelijk
Informatie
Designed by Lotte Radiatorhangmat Relaxy

Radiatorhangmat Relaxy

De Radiatorhangmat Relaxy is een mooie slaapplek voor uw kat die niet al teveel plek inneemt. Deze mooie radiatorhangmat is gemaakt van langharig pluche. Koop de Radiatorhangmat Relaxy bij Dierenvilla.

€39,99

Vergelijk
Informatie
Beeztees Stoel Hangmat Loungy

Stoel Hangmat Loungy

De Stoel Hangmat Loungy is een lekker plekje voor uw kat, waar hij of zij heerlijk kan chillen. Met deze hangmat voor katten creëert u eenvoudig een beschut plekje in huis voor uw kat en deze neemt geen ruimte in beslag.

€27,99

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »