Kattenhalsband

De juiste kattenhalsband kiezen

Voor een kitten heeft u vanzelfsprekend niet dezelfde halsband nodig als voor een volwassen kat. U moet hier goed naar kijken bij de aanschaf van de juiste kattenhalsband. U moet beginnen met het meten van de nek van uw kat voordat u de juiste kattenhalsband kunt kiezen, neem er een met een omtrek van minimaal 2 cm meer dan de nek omtrek van uw kat. Veel kattenhalsbanden zijn overigens verstelbaar waardoor de meeste katten deze kunnen dragen. Buiten het kijken naar de maat kunt u kijken naar de mogelijkheden van een kattenhalsband zoals de bevestiging van een belletje of het opschrijven van uw telefoonnummer.


Een kattenhalsband voor veiligheid

U wilt vast en zeker dat uw kat veilig is als hij op straat rondloopt. Katten worden lang niet altijd op tijd gezien door het verkeer. Hiervoor hebben wij reflecterende kattenhalsbandjes, als de lampen van een auto hierop schijnen wordt uw kat hier direct mee gezien. Wat wij ook hebben voor de veiligheid van uw kat is een kattenhalsband waar u iets op kunt schrijven zoals uw telefoonnummer. Mocht uw kat ooit in de problemen komen en hulp nodig hebben kunt u direct gebeld worden zodat u uw kat kunt komen helpen.


Wandelen met uw kat

Niet alle katten blijven de hele dag buiten, voor mensen die hun kat thuis houden hebben wij iets waardoor uw kat buiten kan komen. Dit zijn onze kattentuigjes, hier krijgt u een looplijn bij zodat u met uw kat naar buiten kunt zonder dat u hem kwijtraakt. U kunt uw kat mee de tuin in nemen of er even een stukje mee gaan wandelen. Dit is geen probleem met één van onze leuke tuigjes. Een kattenhalsband is niet geschikt om te wandelen met uw kat.


Onze service bij het kopen van een kattenhalsband

Wij zijn u graag van dienst als u vragen heeft bij de aanschaf van een kattenhalsband of natuurlijk een tuigje. Wij hebben een telefonische klantenservice en een chatbox. Als wij online zijn op de chatbox heeft u direct antwoord en anders kunt u een bericht achter laten en dan antwoorden wij u zo spoedig mogelijk. Wij van Dierenvilla hopen natuurlijk dat u een kattenhalsband vindt die bij uw kat past en die naar wens is en wij helpen u daar graag bij!
Kattenhalsband
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »