Kattenbak

Voor elke kat een kattenbak

Bij Dierenvilla hebben wij een groot assortiment kattenbakken, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Voor grote katten hebben wij de Jumbo kattenbak en voor alle andere katten hebben wij de standaard maten. Wij hebben voor uw kat een bak voor in de hoek van de kamer, deze past goed in de hoek door zijn vorm. Wat voor kat u ook heeft, wij hebben voor uw kat of katten een bak die geschikt is. Het is natuurlijk ook erg belangrijk dat u de kattenbak van uw kat of katten mooi vindt, vandaar dat ons assortiment zoveel diversiteit heeft.


Waar moet een kattenbak staan?

De kattenbak moet op een plek komen te staan waar uw kat er bij kan, dus niet achter een dichte deur of iets dergelijks. U moet natuurlijk ook kijken waar de geur die mogelijk kan ontsnappen voor u het minst storend is. In elk huis is er wel een mooi leeg plekje die groot genoeg is om een kattenbak neer te zetten. Afhankelijk van hoe groot deze plek is kunt u de kattenbak kiezen die daar mooi past. Het maakt verder niet veel uit waar u de bak neerzet, u kunt uw kat dit laten zien en uw kat zal erop gaan als hij dit geleerd heeft.


De geur bestrijden

De geur die uit een kattenbak komt kan erg onprettig ruiken. Hiervoor kiezen veel mensen sowieso al voor een dichte bak, deze houdt de geur al grotendeels binnen. U kunt ervoor kiezen om bij uw kattenbak een losse koolstoffilter aan te schaffen. Deze zijn te verkrijgen voor de meeste dichte bakken. Dit filter zorgt ervoor dat de geur in de bak sterk verminderd wordt. Het is natuurlijk ook erg belangrijk om uw kattenbak goed schoon te houden, door de meeste kattenbak vullingen valt de geur dan al heel erg mee.


Wat als u een kattenbak niet mooi vindt?

Ook al zijn kattenbakken er in zoveel soorten en maten verkrijgbaar, kan het toch zijn dat u het gewoon niet mooi vindt. U hoeft hier geen genoegen mee te nemen en dit hoeft ook niet te betekenen dat een kat niet voor u is. Wij hebben een geweldige oplossing voor uw probleem. Dit is namelijk de Cat Toiletbox, deze hebben wij speciaal voor u ontwikkeld. Dit is een doos waar u uw kattenbak in kunt schuiven waardoor deze bijna niet meer opvalt. Zo kunt u een kat nemen en een kattenbak maar zit u niet met iets in huis wat u lelijk vindt. Ook deze Cat Toiletbox vindt u in ons assortiment.


Onze service

Wilt u weten of wat u zoekt nog op voorraad is, omdat u het direct nodig heeft? Dit is geen probleem. U kunt contact opnemen met onze klantenservice en zij zitten klaar om u te helpen en te kijken wat wij voor u kunnen doen. U kunt ons bellen of een bericht sturen in onze chatbox. U kunt in de chatbox een bericht achter laten of met ons chatten wanneer wij online zijn. Een kattenbak kopen bij Dierenvilla is werkelijk een kat in ’t bakkie!
Kattenbak
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »