Drinkfontein kat

Drinkfontein kat stimuleert tot drinken

Een kat die te weinig drinkt kan problemen in de nieren krijgen en natuurlijk ook uitdrogen. Dit is iets wat koste wat het kost voorkomen moet worden. Sommige katten drinken erg weinig en hebben een beetje extra stimulatie nodig om genoeg te gaan drinken. Hier kan een drinkfontein kat erg goed bij van pas komen. Door het stromende water zal de kat verleid worden om te komen kijken en als de kat eenmaal gewend is aan het stromende water zal uw kat hoogstwaarschijnlijk beginnen te drinken en nooit meer wat anders willen als dit heerlijke verse water. Een drinkfontein kat kan net dat extra zetje in de rug geven om beter te gaan drinken.


De hele dag vers water

Doordat de drinkfontein kat constant doorstroomt, zit er nooit stilstaand water in. Door de constante beweging van het water zit er altijd voldoende zuurstof in het water om het heerlijk fris te laten smaken voor uw kat. Aan het begin van de dag vult u de drinkfontein kat met voldoende water en dan hoeft u er de rest van de dag niet meer naar om te kijken. Uw kat heeft de hele dag vers water en u heeft het ultieme gemak dankzij de drinkfontein kat.


Gefilterd water voor uw kat

In een drinkfontein kat zit een filter om het water dat uw kat gaat drinken schoon te houden. Dit is erg belangrijk voor een gezonde kat. Dit filter is dan ook een erg belangrijk onderdeel van uw drinkfontein kat. Wij raden u aan om dit filter één keer per maand te vervangen, om het schoonste water voor uw kat te garanderen. U wilt het beste voor uw kat en dat willen wij van Dierenvilla ook. Dierenartsen raden een drinkfontein kat aan en wij maken de aanschaf en het gebruik voor u zo makkelijk mogelijk.


De drinkfontein kat bij Dierenvilla

Bij Dierenvilla bieden wij u alleen het beste van het beste aan. Zo hebben wij een selectie gemaakt zodat u de beste drinkfontein kat bij ons kunt vinden. Wij hebben fonteinen met alleen stromend water maar ook met vallend water, u kunt het zo mooi niet bedenken of wij hebben het. Een drinkfontein kat vind u in allerlei soorten en maten en er zit vast een mooi exemplaar tussen waar uw kat heerlijk uit zal drinken. Bij Dierenvilla vindt u de drinkfontein kat die bij u past.


Nog vragen over uw drinkfontein kat?

Wilt u uw eigen exemplaar aanschaffen voor uw kat? Dat vinden wij natuurlijk geweldig! Als u nog vragen heeft over het gebruik, de filter of de aanschaf dan staan wij voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of ons een berichtje sturen via de chatbox, deze vindt u rechts onderaan elke pagina. Wij hopen dat u een plezierige winkelervaring heeft bij Dierenvilla en dat u de mooiste drinkfontein in uw smaak snel klaar heeft staan voor uw kat.

Drinkfontein kat
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »