Bewaarbox kattenvoer

Welke bewaarbox kattenvoer heeft u nodig?

Wanneer u er één of meerdere wilt gaan aanschaffen is het natuurlijk fijn om te weten welke u het beste kunt kiezen. Het voer wordt aangegeven in KG en de inhoud van de bewaarbox kattenvoer in Liters. U kunt uitrekenen welke bewaarbox kat u nodig heeft voor de hoeveelheid voer die u moet bewaren op de volgende manier:

Pak een maatbeker en weeg deze. Vul de maatbeker tot 1 liter met uw kattenvoer en weeg deze nogmaals. Stel dat uw maatbeker 200 gram weegt, dan trekt u dit van het totaalgewicht van de gevulde beker met voer af.

Als deze 900 gram totaal weegt is het gewicht aan voer dus 700 gram. Als 1 liter kattenvoer 700 gram weegt en u heeft bijvoorbeeld 10 kg aan voer in een zak dan moet de bewaarbox kattenvoer dus minimaal 14,2 liter zijn ( 10.000 gram / 700 gram).

Reken dus snel uit welke bewaarbox kattenvoer u nodig heeft en bestel hem vandaag nog bij Dierenvilla!


Curver bewaarbox kattenvoer

De meeste mensen kennen het merk Curver als sterk en betrouwbaar. Wij zijn het daar helemaal mee eens en daarom bieden wij u bewaarboxen aan van dit merk. Wij willen dat uw bewaarbox kattenvoer lang meegaat en van goede kwaliteit is, Curver maakt producten die hieraan voldoen mits er goed mee omgegaan wordt. Het beste vindt u bij Dierenvilla, wij bieden u alleen producten aan waarvan wij zeker weten dat ze goed genoeg zijn en aan uw wensen zullen voldoen.


Kattenvoer hygiënisch bewaren

Wij vinden goede hygiëne erg belangrijk en zeker als het op het eten van uw kat aankomt. Voor een gezonde kat is het goed bewaren van zijn eten erg belangrijk. In een bewaarbox kat kunnen er geen beestjes bijkomen en het eten wordt luchtdicht bewaard, dit is de beste manier om kattenvoer te bewaren. Wij kunnen alleen maar goede redenen bedenken om een bewaarbox kattenvoer aan te schaffen. Twijfel geen dag langer en berg u kattenvoer veilig en schoon op in één van de bewaarboxen voor kattenvoer.
Bewaarbox kattenvoer
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »