Hondenzwemvest

Als u het water opgaat is een hondenzwemvest ideaal. Al vele jaren verkopen wij dit type hondenzwemvest, omdat hij leverbaar is in alle maten en aan alle strenge eisen voldoet.

Bij de keuze van het juiste hondenzwemvest heeft u te maken met het drijfvermogen, dus hoeveel gewicht het hondenzwemvest kan hebben om te blijven drijven. Het beste kunt u uw hond wegen of als hij niet te groot is kunt u met uw eigen weegschaal erachter komen wat zijn gewicht is. Ook moet een hondenzwemvest natuurlijk goed passen.

Welke maat hondenzwemvest heeft u nodig : Meet vanaf de schouders, dus het begin van de nek van uw hond tot het begin van de staart. Dan heeft u de lengte die de maat hondenzwemvest bepaald die u nodig heeft. Ook moet deze maat hondenzwemvest het gewicht van uw hond aan kunnen en zo kies u het juiste model. Qua omtrek zijn ze standaard verstelbaar, zodat ze voor slanke honden of wat dikkere honden op maat te maken zijn.

Dit hondenzwemvest heeft naast het doel dat uw hond blijft drijven nog andere voordelen. Het honden zwemvest is fel oranje van kleur en dus zeer opvallend. Naast de kleur heeft het hondenzwemvest reflecterende strips, zodat hij ook in het donker opvalt als er licht op komt.

Bovenaan het hondenzwemvest zit een handvat dus mocht uw hond te water raken dan kunt u hem eenvoudig er weer uit tillen .

Wilt u graag advies bij aanschaf van een hondenzwemvest is onze klantenservice voor u 6 dagen bereikbaar op 0416-383221. Ook kunt u met iedere vraag over een hondenzwemvest terecht op onze online chat die u vind rechts onderaan iedere pagina.
Hondenzwemvest
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1