Flexi Rollijn

Flexi Rollijn

Een Flexi Rollijn is een hondenriem die uit te trekken is tot een bepaalde lengte, waarbij u bepaald hoever uw hond mag gaan. Flexi rollijnen zijn er in de leukste uitvoeringen en ook vele design modellen. Wij verkopen al vele jaren de Flexi rollijn en bieden dan ook een enorme keuze.

Bij een Flexi rollijn is het gewicht van uw hond van belang. Bij iedere model wordt aangegeven  tot welk gewicht hond de rollijn kan hebben. Daarnaast kunt u kiezen welke lengte de flexi rollijn heeft, wat gaat van 3 tot 8 meter. Ideaal bij het uitlaten is dat u zef niet mee het gras op hoeft en u toch altijd de controle over uw hond heeft met een flexi rollijn.

Het merk Flexi bestaat al vele jaren en is op het gebied van rollijnen het beste wat er te koop is. Een Flexi rollijn is een degelijk Duits product, waar de kwaliteitsnorm hoog in het vaandel staat.

Voor iedere klant is er wel een Flexi rollijn, van een basis model in een uni kleur tot flexi rollijnen met neon strips en natuurlijk is er ook een design Flexi rollijn. Let er wel op dat uw hond hem niet ziet als speeltje, want is de riem eenmaal doorgebeten is hij moeilijk te herstellen.

Wenst u graag advies wat voor u het juiste model Flexi rollijn is, zal onze klantenservice u graag te woord staan en met u de juiste keuzen maken. Ze zijn 6 dagen per week voor u bereikbaar. 
Flexi Rollijn
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1