Hondenriem

Welkom bij de hondenriem specialist. Zoekt u een hondenriem bieden wij een enorme keuze hondenriemen. Bij een hondenriem begint u bij de materiaalkeuze. Wilt u een nylon hondenriem of leren hondenriem of een metalen riem. Als u de materiaalkeuze heeft gemaakt kunt u kiezen uit allerlei lengtes en vaak ook verstelbare hondenriemen. Daarnaast is er nog een grote keuze in de kleur hondenriem die u wenst.

Naast een normale hondenriem hebben we ook allerlei varianten. Een gewild product is een Flexi rollijn, waarmee u met een knop bepaald hoever uw hond kan gaan en de flexi rollijnen zijn ook compact en zo eenvoudig mee te nemen. Bij de keuze van dit type hondenriem moet u erop letten dat de Flexi rollijn uw hond aankan. Bij ieder model wordt dan ook het maximale gewicht aangegeven. Ook kunt u de lengte van deze hondenriem bepalen van 3 tot wel 8 meter.

Zo hebben we ook een koppelriem. Met deze hondenriem kunt u 2 honden tegelijk aan 1 lijn hebben. U heeft dan 1 hand vrij en zo een ideale hondenriem voor klanten met 2 honden.
Wil u gaan joggen met uw hond hebben we ook een joggingslijn. Met deze hondenriem kunt u veilig joggen en heeft u beide handen vrij.

Zo is er voor iedere situatie en voor iedere hond de juiste hondenriem te vinden bij Dierenvilla.

Als u twijfelt over de aanschaf van een hondenriem kunt u ook bellen met onze klantenservice die u een uitstekend advies kan geven bij de keuze van de juiste hondenriem. Ook hebben wij een online chat die u vind rechts onderin iedere pagina waar u ook met al uw vragen over een hondenriem tercht kan.

Hondenriem
Lees meer