Hondenluik

Welkom bij uw hondenluik specialist. Al vele jaren verkopen wij hondenluiken en kunnen u uitstekend adviseren bij de juiste keuze bij een hondenluik. We voeren het merk Petsafe Staywell en Petmate hondenluik welke al vele jaren uitblinken in kwaliteit als u een hondenluik zoekt.  De garantie op Staywell deze hondenluiken is 3 jaar en we hebben er uitstekende ervaring mee.

Voor de juiste keuze van een hondenluik zijn een aantal zaken van belang. Uw hond moet erdoor kunnen en dat wordt bepaald door de schouderbreedte van uw hond. Meet deze op en u weet naar welke hondenluik u moet kijken. Vervolgens bepaald u het materiaal van uw hondenluik. Er zijn is keuze uit een kunststof hondenluik of een aluminium hondenluik. Bij alle modellen vindt u een filmpje zodat u duidelijk wordt hoe de montage werkt en hoe het eruit komt te zien.

Wilt u meer zien, dan bekijk de vele filmpjes die er staan. Een hondenluik kunt u zowel in hout als glas inbouwen en de mogelijkheden staan per luik vermeldt. Bij alle hondenluiken zit een beveiliging voor diefstal, dus het hondenluik is altijd afsluitbaar.

Bij een hondenluik wordt alles geleverd. Enige wat u hoeft te doen is het gat te maken en daar zit een mal voor meegeleverd. Als u deze geplaatst heeft kun u het luik voor uw hond monteren. Bij bijna alle hondenluiken vind u ook een filmpje waar men laat zien hoe u hem moet plaatsen.

Als u een vraag heeft over een hondenluik en wilt weten wat voor u de beste keuze is, kunt u ook onze klantenservice bellen die u vakkundig informeert over de juiste keuze. U kunt ze 6 dagen per week bereiken op telefoonnummer 0416-398321. Ook hebben wij een online chat waar u ook met al uw vragen over een hondenluik terecht kan. U vindt de chat rechts onderin iedere pagina.

Hondenluik
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »