Hondenhok

Wilt u graag een hondenhok kopen dan hebben wij het geschikte hok voor uw hond. Een hondenhok bied uw hond een eigen en veilige plek in uw tuin of schuur.

Waar vroeger een hondenhok vrij standaard was, is nu een hok, naast functioneel ook vaak erg mooi en ziet het eruit als een design hondenhok, zelfs met veranda als u dit wenst.

Hoe kiest u nu een geschikt hondenhok voor uw hond?

Zoals u kunt zien hebben we vele modellen hondenhokken en om de juiste keuze te maken is de norm dat uw hond moet kunnen liggen, staan en draaien ij het hok.

Een mogelijkheid is zijn mand op te meten of de ruimte die uw hond nodig heeft als hij ligt. Vaak ligt een hond gekruld dus is de benodigde maat hondenhok qua lengte en breedte niet altijd de lengte van de hond. Ook moet u er op letten dat de bodem niet direct op de grond staat, zodat water eronder kan lopen en uw hond nooit nat ligt in zijn hondenhok. Zet het hok voor uw hond dan ook nooit in een kuil in de tuin om rekening te houden met behoorlijke regenval.

De meeste hondenhokken die verkrijgbaar zijn van hout en moet ook bestand zijn tegen regen en dus behandeld. Zo zal hij vele jaren mooi blijven en als u hem een keer per jaar behandeld is dit voldoende.

Naast dat u uw hondenhok online kunt bestellen hebben we ook een klantenservice die voor u 6 dagen per week bereikbaar is om al uw vragen over een hondenhok te beantwoorden. U bereikt de klantenservice op 0416-383221Hondenhok
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »