Anti trektuig

Een anti trektuig zorgt ervoor dat uw hond op een eenvoudige manier stop met trekken. Dit kan op meerdere manieren en er zijn dan ook verschillende anti trektuigjes voor uw hond.

Een manier om met een anti trektuig te voorkomen dat uw hond blijft trekken, is een anti trektuig waarbij als uw hond gaat trekken zijn kop gaat draaien. Door te trekken en spanning te geven op de lijn trekt zijn kop naar achter en ziet hij dus niets meer. U doet met dit anti trektuig uw hond geen pijn en gezien het voor hem niet prettig is zal hij stoppen met trekken.

Een anders soort anti trektuig zorgt ervoor als uw hond gaat trekken de kracht op zijn voorpoten wegvalt en het onplezierig wordt voor hem te trekken. Dit anti trektuig wordt compleet met lijn geleverd en eenmaal ervaren dat het niet fijn is voor hem zal uw hond stoppen met trekken. Ook met dit anti trektuig doet u uw hond geen pijn en wordt het doel bereikt. Als uw hond eenmaal gewend is niet meer t trekken , dan hoeft u het anti trektuig niet meer te gebruiken en kan hij weer aan een normale riem mee.

De anti trektuigen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en Dierenvilla kiest ervoor alleen producten te bieden die niet pijnlijk zijn voor uw hond. Al vele jaren bezoeken wij de grootste beurzen en betrekken wij de anti trektuigen van de beste leveranciers, zodat we u een degelijk kwaliteits product kunnen bieden.

Heeft u vragen over een anti trektuig voor uw hond hebben wij een klantenservice die 6 dagen per week voor u telefonisch bereikbaar is en al uw vragen kan beantwoorden en u graag een advies geeft voor het juiste anti trektuig voor uw hond.

Ook hebben wij een online chat, welke u vindt rechts onderin iedere pagina, waar u ook met al uw vragen over een anti trektuig voor uw hond terecht kan.Anti trektuig
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1