Hondenmand

Als u op zoek bent naar een hondenmand vindt u hier honderden soorten hondenmanden. Bij de keuze van een hondenmand dient u goed op te letten welke maat u kiest. Een manier is om uw hond op te meten als hij ligt of als hij een bestaande hondenmand heeft kunt u die opmeten.

De meeste hondenmanden hebben een dikkere rand. Houdt er dus rekening mee dat dit van de ligplek afgaat. Zo kan een hondenmand van 90 cm breed een ligmaat hebben van 60 cm.

U kunt kiezen voor een kunststof hondenmand, die als voordeel hebben dat ze zeer eenvoudig schoon te maken zijn, maar wenst u een leren hondenmand hebben wie die ook. Het assortiment in manden voor uw hond is zo groot dat u iedere vorm en kleur kunt kiezen passen bij uw interieur. Een hondenmand is niet alleen een prettige plek om te liggen, maar het is ook van belang dat uw hond zijn eigen plek heeft in uw huis.

Vrijwel alle hondenmanden zijn wasbaar op lage temperatuur en vaak zijn de kussens van de hondenmand uitneembaar en draaibaar. Alle hondenmanden die wij voeren zijn van een uitstekende kwaliteit.

Bij vele kunt u ook de gewenste maat hondenmand kiezen en alle modellen zijn snel leverbaar.

Naast dat u hier uw hondenmand online kunt kopen en thuis laten bezorgen, hebben we ook een afhaalmogelijkheid en is er een assortiment aanwezig in onze showroom. Verstandig is wel even contact op te nemen als u voor een bepaald type hondenmand wilt komen kijken.

Uniek bij Dierenvilla is, dat onze klantenservice 6 dagen per week voor u bereikbaar is, dus als u een vraag heeft over een hondenmand of de juiste keuze kunt u contact opnemen met onze klantenservice die voor u bereikbaar is op 0416-383221 of gebruik de online chat die u vind rechts onderin iedere pagina.

Hondenmand
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »