Hondenkussen & Hondenkleed

Hondenkussen of Hondenkleed kopen ? U vindt hier meer als 200 verschillende hondenkussens. Van een rond hondenkussen tot een ovaal model kussen voor uw hond en vele rechthoekige hondenkussens en dat ook nog eens in allerlei prachtige kleuren en designs. Voor ieder interieur bieden wij het juiste hondenkussen.

Bij de aanschaf van een hondenkussen is de maat van belang. Als uw hond normaal ligt kunt u opmeten welk formaat hondenkussen u nodig heeft. Meestal zal uw hond zich ook enigzins aanpassen aan de maat van het hondenkussen. Bij een pup is het raadzaam meteen de juiste maat te nemen voor de volwassen hond.

U kunt een hondenkussen aanschaffen wat geschikt is voor binnen, maar er zijn ook vele die ook voor buiten geschikt zijn en zelf waterbestendig zijn door een pvc coating op het hondenkussen.

Praktisch is als u de hoes van het hondenkussen kunt wassen. Bij de meeste modellen is dit zo en staat het bij het product vermeld. We adviseren wel altijd op lage temperatuur de hoes van het hondenkussen wassen en dit met regelmaat te doen zodat u lang plezier heeft van uw hondenkussen.

Omdat Dierenvilla werkt met vele kwaliteist leveranciers kunnen we u een erg groot assortiment hondenkussens aanbieden en een paar keer per jaar komen er nieuwe modellen bij, zodat u altijd een hondenkussen kunt kopen volgens de laatste trends.

Met een hondenkussen heeft uw hond zijn eigen vaste plek in huis en zal uw hond zijn kussen opzoeken als hij wil rusten. Het praktische aan een hondenkussen is dat u hem ook eenvoudig op iedere andere plek in huis of buiten kan leggen.

Als u vragen heeft over een hondenkussen of de juiste maat voor uw hond, dan is onze klantenservice 6 dagen per week voor u bereikbaar op 0416-383221 of gebruik de online chat die u rechts onderin op iedere pagina vindt.

Hondenkussen & Hondenkleed
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »