Vetbed hond

Een vetbed voor uw hond is een geweven stof welke aanvoelt als een heerlijke warme vacht van wol. Een vetbed , welke vaak gekocht worden voor gebruik in een hondenbench, is verkrijgbaar in meerdere  prachtige kleuren en in alle maten. Een vetbed voor uw hond is verkrijgbaar met een anti-slip achterzijde en zonder een anti-slip achterzijde op uw vetbed. Als u een vetbed koopt die qua kleur het dichts bij uw hond komt, ziet u daar het minste op.

Het grote voordeel van vetbedden is dat ze een enorm absorberende werking hebben en heerlijk warm aanvoelen . Ook is een vetbed snel en eenvoudig te wassen, waardoor u er lang plezier van heeft. Behalve dat vetbedden gemakkelijk en praktisch zijn, is een vetbed in verhouding ook relatief goedkoop. Ook het gebruik van vetbed in een hondenbench is dus zeer zeker  te adviseren, zeker wanneer uw hond of pup niet zindelijk is, gezien ze eenvoudig uitwasbaar zijn en toch een zachte plek bieden. De  honden zelf zijn er gek op. Het voelt lekker warm aan, maar zeer zeker ook weer niet te warm voor uw hond. U zult merken dat een hond erg graag op een vetbed gaat liggen.

Bij Dierenvilla vindt u een ruime keuze in vetbedden en ook vele maten als u een vetbed voor uw hond zoekt. Raadzaam is een vetbed aan te schaffen die net iets kleiner is dan de buitenzijde van uw hondenbench. Ook kunt u een vetbed gebruiken voor buiten of in de auto. Zo heeft uw hond overal zijn eigen plek op zijn vetbed.

Wenst u graag advies bij de juiste keuze van een vetbed voor uw hond, dan kan ook onze klantenservice u helpen. Ze zijn 6 dagen per week bereikbaar op 0416-383221.

Ook kunt u met uw vragen over een vetbed voor uw hond terecht op onze online chat, welke u rechts onderaan iedere pagina vindt

 

Vetbed hond
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »