Hondendeken

Een hondendeken kunt u gebruiken als bescherming van uw bank of gebruik bijvoorbeeld een hondendeken in de auto. We hebben een ruime keuze in hondendekens in diverse designs en maten. Met een hondendeken geeft u uw hond zijn eigen plek op de bank of in de auto en hoeft u zich niet druk te maken over vuil of haren.

Een hondendeken is altijd zacht en wasbaar van van behoorlijk formaat. Ze zijn gemaakt om haren vast te houden en zo te voorkomen dat uw bank vies wordt. De investering in een hondendeken haalt u dus weer terug doordat uw bank langer meegaat.

Een hondendeken voor in de auto is ook erg praktisch. U kunt hem over de achterbank leggen, zodat uw bekleding beschermd wordt en uw hond op het hondendeken zijn eigen ligplek heeft.

U kunt uw hondendeken hier kiezen op kleur van uw bank of van uw hond. Een hondendeken die dichtbij de kleur van uw hond komt ziet u het minste op.

Ook voor hondendekens doen we uitsluitend inkoop bij kwaliteit leveranciers die een hoge kwaliteit hondendeken bieden waar u vele jaren plezier van heeft. Deze leveranciers komen jaarlijks weer met nieuwe modellen, zodat we u altijd een hondendeken kunnen bieden volgens de laatste trends.

Heeft u een vraag over een hondendeken, dan is onze klantenservice 6 dagen per week voor u bereikbaar op 0416-383221 of gebruik de online chat rechts onderaan iedere pagina waar u ook met iedere vraag over een hondendeken terecht 
Hondendeken
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »