Bewaarbox hondenvoer

Hier vindt u de geschikte bewaarbox hondenvoer van Curver die we in alerlei maten leveren. Hoe kiest u nu de juiste formaat Curver bewaarbox hondenvoer ?. De afmetingen staan in liters en op uw zak voer staat het vaak in kilogram vermeld. Inhoud van KG naar liter bewaarbox hondenvoer berekenen:

U berekend dit als volgt: Pak een maatkan en vul deze tot 1 liter met uw voer en zet deze op de weegschaal. Als u een zak heeft van 15KG en 1 liter weegt 700 gram, dan weet u dat u een bewaarbox hondenvoer van tenminste 21,42 Liter moet hebben om uw zak er volledig in kwijt te kunnen. ( 15/0,7).

Een bewaarbox hondenvoer is niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch in gebruik. U kunt uw voer veilig en hygienisch bewaren en eenvoudig zien hoeveel er nog in zit. Het merk Curver levert erg mooie modellen en deze zijn perfect afgewerkt. Uw Curver bewaarbox hondenvoer koopt u bij Dierenvilla in allerlei maten waarbij de grotere maten bewaarboxen ook nog een verrijdbaar zijn.

Twijfelt u over de juiste maat van uw bewaarbox hondenvoer dan kan onze klantenservice u verder helepen. Ze zijn 6 dagen per week telefonisch voor uw beriekbaar op 0416-383221

Ook kunt u gebruik maken van onze online chat die u rechtsonderin iedere pagina vind. Ook daar kunt u tercht met uw vraag over de bewaarbox hondenvoer
Bewaarbox hondenvoer
Lees meer
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »