Hondenbench

Al vele jaren zijn we de hondenbench specialist en kunnen u dan ook een uitstekend advies geven bij de aanschaf van uw hondenbench. Hondenbenches zijn er van metaal, kunststof en nylon.

Bij de keuze voor de juiste hondenbench is van belang of u hem alleen in de puppy tijd wenst te gebruiken of ook als uw hond volwassen is. Bij twijfel over de juiste maat hondenbench adviseren wij u graag.

De norm voor een hondenbench is dat uw hond moet kunnen staan, liggen en draaien in de bench. Groter is niet noodzakelijk. Ook is het verstandig bench training te geven. Een hondenbench mag geen straf zijn voor uw hond, maar een plek waar de hond zich veilig voelt. Bij juist gebruik van een hondenbench, zult u zien dat uw hond er soms zelf ingaat als hij rust zoekt.

Een hondenbench kunt u aanschaffen voor meerdere doelen. Is het puur voor thuis is een metalen hondenbench een prima keuze. Deze hebben meestal 2 deuren, zodat het niet uitmaakt hoe u hem neerzet. Gaat u hem gebruiken om uw hond te vervoeren is een kunststof of nylon hondenbench praktischer. Bij vervoer per vliegtuig moet u erop letten dat hij IATA gekeurd is. Ook hebben wij aluminium hondenbenches die tegen de sterkste honden bestand zijn.

Bij iedere materiaalsoort hondenbench heeft u de keuze uit meerdere kwaliteiten hondenbenches en vaak ook meerdere kleuren. Vele hondenbenches kunnen wij uit voorraad leveren. Wenst u graag advies bij de keuze van de juiste hondenbench kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice die graag helpt. Vraag over een hondenbench bel dan 0416-383221 of gebruik de online chat die u rechts onderaan iedere pagina vind.

Hondenbench
Lees meer
Geen producten gevonden...
Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »