EBI Krabpaal Comfort La Cathedrale Snow White

Krabpaal Comfort La Cathedrale Snow white van Europet Bernina met 15cm dikke palen. U koopt Krabpaal Comfort La Cathedrale Snow White bij Dierenvilla.nl
Levertijd:
5-6 werkdagen
product-banner
€799,50
Incl. btw
De Krabpaal Comfort La Cathedrale Snow White van top merk Europet Bernina is een zeer stevige krabpaal geschikt voor zware katten en heeft 15cm dikke sisalpalen.

Met een bodemplaat van 78x58cm valt de benodigde plaatsingsruimte erg mee en doordat deze 5 cm dik is heeft de krabpaal Comfort La Cathedrale Snow White een zeer stabiele bodem.

Onderin vindt u een krabrol om heerlijk aan te krabben met daarachter een grote ton van 78cm hoog en 40cm diameter met 3 gaten. Via de opstap rechts kan uw kat eenvoudig naar boven waar meteen voldoende ruimte is om te liggen of te spelen in de kleinere ton van 58,5 hoog en 38cm diameter.

Eenvoudig kan uw kat weer een etage hoger, waar een ruim ligplateau is om languit te liggen. 

Links bovenin zit een erg grote en zijdezachte ligplek met kussen van 50cm diameter met een opstaande rand van 8 cm. Deze plek biedt uw kat alle ruimte om te slapen of uitzicht te hebben op haar personeel.

Ook de hangmat rechtsbovenin is zeer ruim met een ligplek van 46 cm diameter, zodat eenvoudig meerdere grote katten op de krabpaal Comfort La Cathedrale hun eigen plekje hebben. 

Deze krabpaal kunt u eenvoudig tegen uw plafond klemmen en hij is verstelbaar van 240-260cm. Door de stelschroef uit te draaien bepaald u de hoogte en deze wordt keurig afgedekt met een hoes.

Door deze constructie en in combinatie met de 15cm dikke sisalpalen, staat de Krabpaal Comfort La Cathedrale als een huis.

Kleur: Snow White

Hoogte:     240-260 cm verstelbaar in hoogte
Breedte:    78 cm
Diepte:      58 cm
Sisalpalen: 15 cm diameter

Alles aan deze krabpaal is topkwaliteit en afgewerkt met de beste materialen.

Ook verkrijgbaar is de kleur : Grijs

Alle teksten die u hier vindt zijn geschreven door Dierenvilla en vallen onder auteursrecht. 

Hieronder ziet u het filmpje van de EBI krabpaal La Cathedrale:
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen