Cat It

Lees meer
Cat It Drinkfontein Flower

Drinkfontein Flower

De Drinkfontein Flower van Cat it is een drinkfontein voor uw kat. U kunt de manier waarop het water aan wordt geboden zelf kiezen: een normale lichte stroom, opborrelend water of in verschillende rustige stroompjes.

€44,95

Vergelijk
Informatie
Cat It Drinkfontein van roestvrij staal (2L)

Drinkfontein van roestvrij staal (2L)

Met deze roestvrij stalen drinkfontein heeft uw kat een elegante manier om toch niet-stilstaand-water te drinken. Een aanrader van Dierenvilla!

€59,99

Vergelijk
Informatie
Cat It Drinkfontein Flower Mini

Drinkfontein Flower Mini

Drinkfontein Flower Mini is de perfecte drinkoplossing voor katten van iedere leeftijd. DeDrinkfontein Flower Mini biedt stromend, zuurstofrijk water, zodat uw kat wordt gestimuleerd te drinken.

€26,95

Vergelijk
Informatie
Cat It Drinkfontein Fresh And Clear

Drinkfontein Fresh And Clear

Drinkfontein voor katten, maar is ook zeker geschikt ook voor (kleine) honden. De drinkfontein is speciaal ontwikkeld, zodat uw huisdier altijd vers water heeft. Bestel de Fresh And Clear Drinkfontein bij Dierenvilla

€29,95

Vergelijk
Informatie
Cat It Transportbox Cabrio

Transportbox Cabrio

Met de oerdegelijke en hoge kwaliteit Transportbox Cabrio van Cat It heeft uw huisdier een overzichtelijkere manier van transport. Deze is schitterend afgewerkt met blauwe en grijze accenten wat voor het oog natuurlijk ook prettig is. Kortom, DÉ tip!

€79,95

Vergelijk
Informatie
Incl. btw
Pagina 1 van 1