Slijtstok papegaai

Slijtstok Papegaai

Een slijtstok papegaai is niet alleen mooi in uw kooi, maar heeft een belangrijke functie. Door een slijtstok in uw kooi te hebben, kan uw papegaai zijn nagels en zijn snavel slijten.

Al vele jaren verkopen wij slijtstokken voor uw papegaai en sinds een paar jaar laten we uw slijtstok papegaai zelf maken om zeker te zijn van de beste prijs en kwaliteit.

Een goede slijtstok is van beton gemaakt en wijkt over de lengte af in dikte, zodat ook de poten van uw papegaai gestimuleerd worden en niet altijd dezelfde houding hebben op de slijtstok voor papegaai. Zo heeft u voor een Ara wel een andere slijtstok nodig dan voor bijvoorbeeld een Grijze roodstaart.

Slijtstok papegaai mag geen stoffen bevatten die slecht kunnen zijn voor uw papegaai. Felle kleuren kunnen kleurstoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn op een slijtstok papegaai. De RHRQuality slijtstokken papegaai zijn veilig en is een puur natuur product waar u vele jaren plezier van heeft.

heeft u twijfel wat voor u de juiste dikte en lengte is, dan hebben we voor u een klantenservice die u een uitstekend advies kan geven voor uw slijtstok papegaaien en ze zijn voor u 6 dagen per week bereikbaar op 0416-383221.
Slijtstok papegaai
Lees meer
Pagina 1 van 1