SALE Krabton Rockefeller La Maison 50 Bruin

Krabton Rockefeller La Maison 50 Bruin van Europet Bernina is een design krabton. Koop de Krabton Rockefeller La Maison 50 Bruin voordelig bij Dierenvilla.nl OP=OP
Levertijd:
Levertijd 1-3 werkdagen
product-banner

€109,50 €82,95

Incl. btw
Deze Europet Bernina Krabton Rockefeller La Maison 50 Bruin is een degelijke design krabpaal in de vorm van een vierkante krabton. Deze krabton Rockefeller 50 La Maison met een maat van 50x50x50cm is zeer stabiel en ook geschikt voor zware katten.

Bij de krabton Rockefeller La Maison kan uw kat via 1 ingangen naar binnen en heerlijk spelen in of op de krabton La Maison.

Het grote voordeel van deze krabton is, dat hij zeer stevig is door zijn grote bodem en vierkante vorm en daarnaast een design krabpaal is, die prachtig staat in een interieur.

Om hem zeer stevig en zwaar te maken is bij de bodemplaat en de bovenste plaat gebruik gemaakt van 4 cm dik hout, dus ook een contructie die staat als een huis.

Bovenop zit de directiezetel voor uw kat met een heerlijk groot kussen, welke uitneembaar en wasbaar is. Deze kunt u wassen tot 30 graden.

De buitenzijde is aan alle zijden voorzien van sisalkleed en biedt dus voldoende krabmogelijkheden. Gezien zijn hoogte van 50 cm ook voldoende ruimte voor de krabbehoefte van uw kat.

De Krabpaal La Maison is er in in 2 kleuren.

Maten: 
Hoogte : 50 cm
Breedte: 50 cm
Diepte:   50 cm
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen