RHRQuality Krabpaal Royalty Plus Koe print

Krabpaal Royalty Plus Cow met koeprint heeft 20cm dikke palen en een mega directiezetel met kussen en super grote hangmat. U koopt krabpaal royalty crème wit bij Dierenvila
Levertijd:
Levertijd 1-3 werkdagen
product-banner

€249,00 €199,00

Incl. btw

Krabpaal Royalty Plus Cow met koeprint is een zeer stevige krabpaal met zijn 20cm diameter dikke sisalpalen en verzwaarde bodemplaat van 60x60 en 4,5cm dik.  Hier is de mega zware 800 grams pluche gebruikt. Met mega grote hangmat 45cmØ.

Vernieuwde model 2017: Kussen met klittenband en zware 800 grams pluche (Dus dikker, zachter en sterker.)  Ook zijn alle delen verlijmd. 

Hoe Koe(L) is dit: Ieder model is uniek door licht afwijkend patroon. 

Krabpaal Royalty Cow is een  krabpaal voor zware katten als Ragdoll of Maine coon of voor de klant die echt een stevige krabpaal wenst. De krabpaal Royalty heeft 2 grote (55x55) draaibare plateau's en daarboven een enorme directiezetel van 62x42 cm met een 15cm hoge opstaande rand. Hierop ligt een 5 cm dik en heerlijk zacht kussen, welke uitneembaar is. Door zijn hoogte van 155 cm een ideale krabpaal voor in uw woonkamer en een ideale uitkijk en relaxplek voor uw kat.

De enorme bodemplaat (4 cm dik en verzwaard), wordt met 4 schroeven bevestigd aan de 20cm dikke sisalpaal met houten binnenwerk. Zie detailfoto's .Zeer stevige constructie. Ook de ligplaten en directiezetel is van 2,5cm dik hout gemaakt.

Ook deze krabpaal is opgebouwd te zien in onze krabpaal Showroom.

Kleur: Cow Koeprint / Kussen crème wit 
Afmetingen:
Bodemmaat: 60x60 en 4 cm dik.
Hoogte: 155 cm.
Sisalpalen: 20 cm diameter.
Ligplek bovenop: 60x 42 (Kussen van ca 5cm dik inclusief)
Hangmat: Met mega grote hangmat 45cmØ.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen