RHRQuality Krabpaal Kilimandjaro Plus Bruin/Creme

Krabpaal Kilimandjaro Plus Bruin creme van RHRquality met enorme ligbak met kussen. U koopt de Krabpaal Kilimandjaro Plus Creme bij Dierenvilla uw krabpaal specialist.
Levertijd:
Levertijd 3-5 werkdagen
product-banner

€299,00 €229,00

Incl. btw

Krabpaal Kilimandjaro Plus Bruin Creme is een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen van Europese kwaliteit met alles wat een kat zich kan wensen. Zeer stabiel en 190 cm hoog met heerlijke hoge enorme (60x43cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en een hangmat met ligplek van 40cm diameter. Hangmat heeft 1 cm dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 23 KG aan.

Met een grote bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuisje heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat vie een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 2 hoge directiezetels. Waarvan een grote directiezetel van 60x43 cm met 5 cm dik kussen en 1 zachte hangmat ( Draaibaar) van wel 40 cm diameter ligplek.

Deze krabpaal Kilimandjaro Plus Bruin Creme is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 23KG. Zeer hoge kwaliteit.

Kleur: Bruin Creme

Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 58
Hoogte: 190 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met houten binnenwerk
Hangmat: 40cm diameter ( ruim 20KG draaggewicht)
Dircetieztel boven: 60x43 en 15cm opstaande rand met 2,5 dik hout en 5cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.

Omschrijving:

- Vele ruime grote ligplekken
- Zware en originele Europese kwaliteit
- Extra dikke en zware materialen.
- Hangmatten met 1 cm dikke metalen ring die 20 kg kunnen dragen.
- Sisalpalen met stevig houten binnenwerk.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)


5/5

Monique Geplaatst op 1 Oktober 2016 at 18:13

Een zeer robuuste krabpaal, helemaal wat ik er van verwachtte. Heel gemakkelijk te monteren. En het belangrijkste, hij viel direct erg goed in de smaak bij mijn twee katten. Snelle levering!

5/5

R Geplaatst op 2 Juli 2016 at 23:34

Prachtige krabpaal van goede kwaliteit.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen