RHRQuality Krabpaal Kilimandjaro Plus Antraciet

Krabpaal Kilimandjaro Plus Antraciet van RHRquality met enorme ligbak met kussen. U koopt de Krabpaal Kilimandjaro Plus Antraciet bij Dierenvilla, uw krabpaal specialist.
product-banner

€299,00 €229,00

Incl. btw
Krabpaal Kilimandjaro Plus Antraciet is een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen van Europese kwaliteit met alles wat een kat zich kan wensen. Zeer stabiel en 190 cm hoog met heerlijke hoge enorme (60x43cm) directiezetel met uitneembaar en wasbaar kussen en een hangmat met ligplek van 40cm diameter. Hangmat heeft 1 cm dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 23 KG aan.

Met een grote bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuisje heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat vie een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 2 hoge directiezetels. Waarvan een grote directiezetel van 60x43 cm met 5 cm dik kussen en 1 zachte hangmat ( Draaibaar) van wel 40 cm diameter ligplek.

Deze krabpaal Kilimandjaro Plus is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 23KG. Zeer hoge kwaliteit.

Kleur: Antraciet

Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 58
Hoogte: 190 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met houten binnenwerk
Hangmat: 40cm diameter ( ruim 20KG draaggewicht)
Dircetieztel boven: 60x43 en 15cm opstaande rand met 2,5 dik hout en 5cm dik uitneembaar en wasbaar kussen.

Omschrijving:

- Vele ruime grote ligplekken
- Zware en originele Europese kwaliteit
- Extra dikke en zware materialen.
- Hangmat met 1 cm dikke metalen ring die getest is tot 23KG draag gewicht
- Sisalpalen met stevig houten binnenwerk.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen