RHRQuality Krabpaal Kilimandjaro Bruin/Creme

Krabpaal Kilimandjaro van RHRQuality met 12cm dikke palen en grote stevige ligplekken. Koop uw krabpaal Kilimandjaro bij krabpaal specialist Dierenvilla.nl
product-banner

€239,00 €199,00

Incl. btw

Krabpaal Kilimandjaro bruin/ creme wit is een zeer stevige krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen met alles wat een kat zich kan wensen. Zeer stabiel en 188 cm hoog met heerlijke hoge directiezetels. 1 daarvan is een grote ligplek met opstaande rand en de andere is een hangmat met ligplek van 40cm diameter. Hangmat heeft 1 cm dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG aan.

Met een grote bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuisje heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat vie een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 2 hoge directiezetels. Waarvan 1 met opstaande vaste rand waar uw kat heerlijk gekruld in kan liggen met een leuke speelbal en 1 zachte hangmat ( Draaibaar) van wel 40 cm diameter ligplek.

Deze krabpaal Kilimandjaro is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 23KG. Zeer hoge kwaliteit.

Kleur: Bruin/ Creme-wit

Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 58
Hoogte: 188 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter.
Hangmat: 40cm diameter

Omschrijving:

- Vele ruime ligplekken
- Zware en originele kwaliteit
- Extra dikke en zware materialen.
- Hangmatten met 1 cm dikke metalen ring die ruim 20 kg kunnen dragen.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

Hieronder ziet een filmpje van de Krabpaal Kilimandjaro:


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen