RHRQuality Krabpaal Kilimandjaro Antraciet

Krabpaal Kilimandjaro Antraciet met 12cm dikke palen van Europese kwaliteit. U koopt de Krabpaal Kilimandjaro bij uw krabpalen specialist Dierenvilla
product-banner

€239,00 €199,00

Incl. btw

Krabpaal Kilimandjaro Antraciet is een zeer stevige RHRQuality krabpaal met extra dikke 12cm diameter sisalpalen van Europese kwaliteit met alles wat een kat zich kan wensen. Zeer stabiel en 188 cm hoog met heerlijke hoge directiezetels. 1 daarvan is een grote ligplek met opstaande rand en de andere is een hangmat met ligplek van 40cm diameter. Hangmat heeft 1 cm dikke metalen rand en kan eenvoudig tot 20 KG aan.

Met een grote bodemplaat en onderin een gecurvde trap bekleed met sisalkleed om aan te krabben. Het verstophuisje heeft een grote ingang en via de bovenkant kan uw kat vie een half ronde pijp naar de volgende verdieping komen. Ook eventueel eenvoudig via de opstap aan de linkerzijde. Ook hangt er een leuk dik speeltouw aan de krabpaal. Op de 2e verdieping is tevens een grote ligplek. Geheel bovenin zijn nog eens 2 hoge directiezetels. Waarvan 1 met opstaande vaste rand waar uw kat heerlijk gekruld in kan liggen met een leuke speelbal en 1 zachte hangmat ( Draaibaar) van wel 40 cm diameter ligplek.

Deze krabpaal Kilimandjaro is een Europees kwaliteitsproduct van RHRQuality. De sisalpalen zijn met zeer stevig houten binnenwerk en de hangmat is getest op een draaggewicht van 23KG. Zeer hoge kwaliteit.

Kleur: Antraciet

Afmetingen:
Bodemmaat: 74 x 58
Hoogte: 188 cm.
Sisalpalen: 12 cm diameter met houten binnenwerk
Hangmat: 40cm diameter ( ruim 20KG draaggewicht)

Omschrijving:

- Vele ruime ligplekken
- Zware en originele Europese kwaliteit
- Extra dikke en zware materialen.
- Hangmatten met 1 cm dikke metalen ring die 20 kg kunnen dragen.
- Sisalpalen met stevig houten binnenwerk.

Uniek: Alle delen van deze krabpaal zijn voor onze klanten bij te bestellen.
(Geldt voor alle krabpalen van RHRQuality)

5/5

Rick Geplaatst op 2 Februari 2016 at 11:27

Om te beginnen, hij is ERG GROOT! Maar daar kocht ik hem dan ook voor! Onze poes, nu een half jaar oud, is er erg blij mee. Deze krabpaal is dan ook de logische volgende stap voor nu ze groter wordt. De krabpaal is mooi en past goed bij mijn interieur. Houd er wel rekening mee dat je een hoek in je huiskamer vrij hebt voor dit bakbeest!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen